Батько Брітні Спірс не дозволяє їй виходити заміж - ЗМІ

Батько Брітні Спірс не дозволяє їй виходити заміж - ЗМІ

Фото: Associated Press

Співачка досі перебуває під опікою свого батька Джеймса.

Популярна співачка Брітні Спірс, яка нещодавно повернулась у кіно у досить дивній ролі, як виявилося, не може вийти заміж до тих пір, поки шлюб не схвалить її батько.

Незважаючи на те, що виконавиці вже 37 років і вона досить самостійна, вона досі продовжує жити під опікою батька Джеймса і залежати від його рішень.

Так за повідомленням видання Us Weekly, зірка не зможе вийти заміж за свого 24-річного бойфренда Сема Асгарі, з яким зустрічається вже більше трьох років без узгодження з батьком Джеймсом.

Фото: Getty Images

"Батько Брітні не прихильник нового шлюбу дочки. Найбільше він побоюється юридичних проблем. Вона вдячна йому за все, що він зробив, але в той же час їй хочеться стати вільною і самостійно ухвалювати подібні рішення. До того ж Брітні мріє ще народити дітей", - розповів виданню інсайдер.

Нагадаємо, нещодавно Брітні Спірс розповіла, що її батько тяжко захворів. Через це зірка вирішила сконцентруватися на родині і навіть скасувала своє масштабне шоу Domination в Лас-Вегасі. Можливо саме через це, вона вже довгий час нічого не публікує у своїх соцмережах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація