Батько доньки Юлії Началової розповів дівчинці про смерть матері

Батько доньки Юлії Началової розповів дівчинці про смерть матері

Батько доньки Юлії Началової розповів дівчинці про смерть матері

Юлія Началова з донькою / Фото: instagram.com/julianachalova

Футболіст Євген Алдонін зізнався, що йому було важко говорити про це з донькою.

Екс-чоловік співачки Юлії Началової, футболіст Євген Алдонін зізнався, що розповів їхній спільній донці Вірі про смерть мами.

За словами Алдоніна, говорити з 12-річною дівчинкою про це йому було доволі складно. "Найбільша біль і втрата – це, звичайно, для доньки Віри. І як це сказати? Мені було дуже важко", - сказав футболіст.

На сторінці пам'яті виконавиці написано, що коли 12-річна Віра дізналася про смерть матері, вона плакала всю ніч, пише kp.ru

Коли Началової не стало, Віра летіла додому разом зі своїм класом зі змагань. Після смерті Юлії Началової Віра залишиться зі своїм батьком. Зараз Євген Алдонін знову одружений, у нього підростає 4-річний син. Проте Віра часто проводила час разом з новою родиною батька.

Євген Алдонін з донькою Вірою та дружиною / Фото: instagram.com/evgeny_aldonin

Нагадаємо, що Юлія Началова померла 16 березня о 18:20 за московським часом у лікарні. Причиною смерті знаменитості стала гостра серцева недостатність, яка настала через набряк легенів і мозку.

Сама співачка колись розповіла ЗМІ, що через невдалу пластичну операцію на грудях відбулося зараження крові і відмова нирок через імпланти, які не прижилися.

Зауважимо, що на початку минулого тижня артистка була екстрено госпіталізована до однієї з клінік у Москві через різкий стрибок рівня цукру у крові, ускладнення подагри. Згодом у ЗМІ з'явилася інформація, що співачку підключили до апарату життєзабезпечення. 16 березня артистці ампутували ногу через гангрену. Вона померла, так і не прийшовши до тями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація