Батько Меган Маркл знову образив королівську родину: Вони як герої роману "Степфордські дружини"

Батько Меган Маркл знову образив королівську родину: Вони як герої роману "Степфордські дружини"

Фото: Reuters

Томас Маркл заявив, що королівська родина схожа на "учасників культу".

Батько Меган Маркл Томас не втримався і знову образив королівську родину у новому інтерв’ю, йдеться у "Сніданку з 1+1".

 "Вони схожі на учасників культу" – саме такими словами описав членів королівської родини батько Меган Маркл Томас у своєму інтерв’ю  виданню The Sun.

На думку батька герцогині Сассекської, родина принца Гаррі знову уникає спілкування з ним.

"Вони, як саєнтологи чи герої роману "Степфордські дружини". Якщо вони чують, що хтось говорить до них, вони зачиняють двері. Ви не можете поставити їм запитання, якщо вони самі цього не забажають", - заявив розлючений Томас.

А ще зовсім нещодавно усі британські таблоїди писали про примирення королівської родини з батьком Меган Маркл. Томас навіть публічно попросив вибачення і пообіцяв більше ніколи не давати інтерв’ю, які ображають доньку та її нову родину.

Але чоловік не стримав слова і опинився знову на перших шпальтах відомих англійських видань.

На думку прихильників королівської родини, Томас у такий спосіб вирішив знову підзаробити. Мовляв, за скандальне інтерв’ю йому заплатили кілька десятків тисяч доларів.

Так само як це було кілька місяців тому із несправжніми фото – підготовки Томаса до весілля доньки. Світлини були зняті нібито прихованою камерою. На них Томас підбирає костюм на весілля Меган і Гаррі. А насправді усі фото були сплановані і зроблені за згодою Томаса.

Повʼязані теми:

Наступна публікація