Бек-вокалістка MONATIK Lida Lee випустила провокаційний дебютний кліп

Бек-вокалістка MONATIK Lida Lee випустила провокаційний дебютний кліп

Артистка спільно з Дмитром Монатіком випустила відео на трек "Достопримечательность".

Учасниця вокального шоу "Голос країни-10", бек-вокалістка мультиартиста Дмитра Монатіка Lida Lee стала першою артисткою MONATIK Corporation.

Таким чином відомий артист, який підкорив НСК "Олімпійський", композитор, креатор мюзиклу MONATIK заявив про вихід першого продюсерського проєкту.

Авант-джаз співачка Lida Lee випустила дебютний кліп на композицію "Достопримечательность". Режисером відео виступила Таню Муіньо, відома своєю співпрацею з MONATIK, Katy Perry, ROSALIA, Скріптоніт і іншими артистами, оператором став Микита Кузьменко.

Хореографом танцю у кліпі виступив Денис Стульніков, який надихнувся постановками 60-х років, серед яких мюзикл "Мила Чаріті" Боба Фосса. У цій хореографії багато нових ідей, які потім неодмінно захочеться повторити.

Стилістика відео "Достопримечательность" просякнута естетикою колекцій Ів Сен-Лоран. Над створенням чорного боді-смокінга працювала Ольга Жижко. Знімання відбувалися в культовій історичній пам'ятці Європи - Одеському театрі опери та балету.

Зауважимо, що в кліпі з'являється і сам MONATIK. У артистки раніше вже були колаборації з мультиартистом. Спільно вони виконали сингл "Добеги", який став чарт-топпером, який увійшов до третього сольного альбому MONATIK.

Повʼязані теми:

Наступна публікація