Без комплексів: Крістен Стюарт просто на червоному хіднику зняла незручні туфлі

Без комплексів: Крістен Стюарт просто на червоному хіднику зняла незручні туфлі

Фото: Reuters

В рамках Канського кінофестивалю зірка пройшлася босоніж на знак протесту.

Популярна американська акторка Крістен Стюарт, яку нещодавно заскочили у барі з екс-коханим Робертом Паттінсоном, вразила журналістів та публіку Канського кінофестивалю.

Зірка кіносаги "Сутінки" відвідала прем'єру фільму Спайка Лі "Чорний клановець". Стюарт з’явилася на червоному хіднику в сріблястій міні-сукні Chanel і в чорних туфлях з червоними підошвами на високих підборах від Christian Louboutin.

Фото: Reuters

Через невеликий дощ, який накрапав, Крістен мало не послизнулася, тому вирішила на доріжці зняти взуття просто на очах у фотографів і журналістів, вирушивши до залу босоніж.

Фото: Reuters

Однак, за повідомленням західних ЗМІ, ймовірно це не головна причина такої поведінки зірки. Як з'ясувалося, 28-річна Стюарт роззулась на знак протесту проти заборони на туфлі без підборів.

На одному з попередніх кінофестивалів у Каннах, 2015 року, декількох жінок не пустили на показ фільму через те, що вони були у взутті на плоскій підошві. Організатори визнали, що такі туфлі не відповідають заходу і заявили, що всі відвідувачки зобов'язані надягати туфлі на високих підборах для червоної килимової доріжки. 

Нагадаємо, що Крістен Стюарт після розірвання стосунків з Патіннсоном вже довгий час зустрічається з дівчиною на ім’я Стелла Максвелл.

Повʼязані теми:

Наступна публікація