Білик планує у майбутньому одружити своїх синів із доньками Нікітіна та Горбачової

Білик планує у майбутньому одружити своїх синів із доньками Нікітіна та Горбачової

Білик планує у майбутньому одружити своїх синів із доньками Нікітіна та Горбачової

Фото: Світське життя

Екс-обраниця продюсера радіє за його сімейне щастя.

Українська співачка Ірина Білик, яка похизувалася сином-випускником, із задоволенням вітала Нікітіна та Горбачову із весіллям, йдеться у "Світському житті".

Артистка дуже приязно говорить про родину свого колишнього.

"Ми з Юрою не одружувалися, ми просто прожили вісім років. Я його дуже любила і продовжую любити, звичайно. Я дуже пишаюся сьогоднішньою компанією, дуже багато моїх знайомих, родичів: вважаю батьків та сестер Юри своїми родичами", - зазначила зірка.

Ірина зізналася, що батьки Нікітіна її зустрічають тепло та навіть кажуть, що вона також – невістка.

При цьому жодних ревнощів, за словами артистки, до свого колишнього коханого, вона не відчуває, оскільки наразі є дуже щасливою людиною.

Більше того, мати двох синів вже планує породичатися із сім'єю Нікітіна та Горбачової через можливе одруження її хлопців із доньками продюсера.

"Я радію, що в них двоє чудових дівчаток, в мене двоє хлопців. Я вже буду натякати на те, щоб ми одружували наших дітей. Тим більше, що Поліна сьогодні отримає подарунок від Гліба, він спеціально обирав для неї парфуми, тому я думаю, що це – перший крок до знайомства", - розсекретила новоспечена двічі матуся.

Цьогоріч старший син Ірини закінчив школу та навіть запросив її на вечірку з нагоди випускного. Співачка наголосила, що у Гліба був дуже дружній, хоч і "непростий" клас.

"У нашому класі навчався онук Петра Симоненка: дуже веселий і класний хлопчик. Цікаві діти і дуже цікаві батьки у нас",  - запевнила Ірина.

Співачка вважає, що маленький Табріз врятує світ, неначе Брюс Вілліс. Зірка насолоджується усіма непростими моментами материнства та вважає свого малюка "п'ятим елементом любові".

Нагадаємо, чоловік Ірини Білик пояснив, чому не хоче весілля із зіркою.

Ірина Білик привітала подружжя Юрія Нікітіна

Ірина Білик привітала подружжя Юрія Нікітіна

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація