Білик пригадала, як ухилялася від залицянь композитора у 19 років

Білик пригадала, як ухилялася від залицянь композитора у 19 років

Фото: Фото: Соня Плакидюк

Артистка розповіла про курйозні випадки з минулого.

Співачка Ірина Білик протягом своєї кар'єри не мала випадків сексуальних домагань. Зірка прокоментувала ТСН секс-скандал у Голлівуді із Гарві Вайнштейном та пригадала курйозний випадок із минулого.

"Я коли йшла на це інтерв'ю,  подумала про те, що мені немає чим похизуватися.  Коли я підіймалася кар'єрними сходами та ставала відомою, в мене взагалі не було ніяких пропозицій. В мене був дуже кумедний момент, коли я зявилася на студії в Будинку звукозапису, звукорежисер Олександр Фокін, мене помітив. Він був звукорежисером Софії Ротару. Це був найкрутіший звукорежисер на той час. Я прийшла і дуже хвилювалася. Коли я заспівала,  і коли я зіграла на фортепіано, він мене закрив в кімнаті. Я дивлюся, він закриває на ключ. Я так думаю: Господи, зараз будуть ґвалтувати. Але він цього не знає, до речі. Потім він мене ось так посадив і каже: "Іро, тобі потрібно займатися. Ти можеш стати дуже відомою. Тому що такого голосу немає, і немає такого композитора, який у такому ранньому віці пише музику, слова"", - зазначила виконавиця.

Ірина висловила припущення, що існують гурти, "створені спеціально для того, аби когось обслуговувати".

При цьому, за словами Білик, їхні учасниці добровільно ідуть в такі колективи.

Білик пригадала, як ухилилася від залицянь композитора у 19 років

Білик пригадала, як ухилилася від залицянь композитора у 19 років

"Я була дуже здивована, що в американському скандалі було дуже багато дівчат та жінок, до яких чіплявся режисер. Я подумала, чому лише одна жінка обурилася. Якщо їх було 20 чи 40 чи 100, значить напевно їм щось підходило в цій історії. Значить, вони успішно знімалися, мовчали та приховували цей факт. Бо, якби це сказала перша або друга, або п'ята жінка, то скандалу із сотою вже б не було. Значить, жінки винні в тому, що вони мовчать, часто", - додає зірка.

На думку Ірини, у жінки мають бути свої хитрощі, аби піти від пікантної теми, якщо вона зіштовхнеться із такими обставинами.

"Я згадала, що один композитор все водив мене по парку і хотів щось, напевно, хотів від мене, коли мені було 19 років. Але я розкусила трошки цей момент і стала якісь слова йому говорити про творчість. Це називається "динамо". Це – нормальне слово, воно мені подобається. Жінка має бути розумною та хитрою в цих ситуаціях", - наголосила Ірина.

Зірка не назвала імені композитора, сказавши тільки, що він "вже старенький".

Ірина Білик

Білик розповіла також, що мала розмови із Костянтином Меладзе стосовно своєї імовірної участі в гурті "ВІА Гра".

"Мені здалося, що я – заміжня, Костя на той момент також був одружений. Ніяких особистих стосунків між нами бути не могло, тому ми одне одного зрозуміли. І я залишилася Іриною Білик – на сьогодні вже такою одиницею із іменем та прізвищем, яку всі знають в країні", - підкреслила вона.

Ірина переконана, що жінкам не варто провокувати, не ходити в відкритому одязі, із декольте на роботі.

"Це все на роботі закордоном, до речі, не вітається", - каже зірка.

Ірина пригадала, як сама допомагала із випуском альбому одному музиканту. Втім, між ними нічого не було.

"Кажуть ще про те, що я – ніби якась інфекція: якщо людина закохається, то неможливо позбавитися. Був момент, що я хотіла допомагати молодому виконавцю. Паша, він живе в Одесі, талановитий хлопець, рокер. Я допомагала йому із випуском альбому, ми відпочивали в мене вдома, але в нас нічого не було. І я щаслива, що цього не трапилося", - підсумувала вона.

Нагадаємо, українська акторка Ольга Сумська розповіла ТСН про домагання від українського режисера. Імені чоловіка зірка не назвала, втім зауважила: після того, як йому відмовила, втратила роль. На неї Ольгу тоді фактично вже затвердили.

Тема секс-скандалу із Гарві Вайнштейном досі є найбільш обговорюваною у Голлівуді. Нині вже поліція Лос-Анджелеса взялася за його справу: правоохоронці розпочали розслідувати звинувачення в сексуальних домаганнях продюсера.

До слова, подібні провадження вже відкрили у Нью-Йорку та Лондоні. Тепер - перше розслідування розпочали в Каліфорнії. Усе про гучний секс-скандал із кінопродюсером можна прочитати в матеріалі ТСН.ua.

Наразі фігурантом обговорення домагань став режисер Джеймс Тобак. Його звинуватили у домаганнях до 38 жінок.

Кореспондент ТСН Наталія Гончарова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація