"Білорусь, живи!": Полякова підтримала сусідню країну і засудила дії Лукашенка

"Білорусь, живи!": Полякова підтримала сусідню країну і засудила дії Лукашенка

"Білорусь, живи!": Полякова підтримала сусідню країну і засудила дії Лукашенка

Фото: facebook.com/polyakovamusic

Артистка обурена тим, що відбувається і як влада ставиться до свого народу.

Українська співачка Оля Полякова не лишилася осторонь масових протестів, які наразі відбуваються у Білорусі.

На сторінці в Instagram виконавиця залишила емоційний пост, у якому зізналася, що шокована діями білоруської влади стосовно свого народу:

Нема жодних виправдань такій жорстокості! І жодна влада не варта каліцтв і життів! Чіплятися за неї такими маніакальними засобами може тільки психічно хвора людина! Я не можу дивитися на те, з яким завзяттям б'ють людей ті, хто покликаний їх захищати! Це підло! Це жахливо! Так не можна! І це ні до чого доброго не приведе!

написала Полякова

Свій пост співачка супроводила світлинами кривавих подій у Мінську, на яких зображені побиті люди та, навіть діти! Допис Оля доповнила цитатою Ніколо Макіавелі:

Пост містить фото жорстокого характеру!

Ще більше я обурена тими, хто це все намагається пояснити і виправдати ... "Правитель, який має ворогом весь народ, не убезпечить себе ніколи; чим більше до великих жорстокостей буде він вдаватися, то менше стане його державний лад". Ніколо Макіавеллі, Государ. Люди, бережіть себе! Білорусь, живи!

підтримала сусідів артистка

Нагадаємо, 9 серпня у Білорусі відбулися вибори президента. Після оприлюднення даних перших екзитполів, білоруси вийшли на акції протестів у багатьох містах країни. Сталися перші сутички з ОМОНом.

10 серпня ЦВК Білорусі оприлюднило результати виборів. Згідно з офіційними даними, Олександр Лукашенко переміг з результатом 80,23%. Його головна опонентка Світлана Тихановська отримала 9,9% голосів. Вона не визнала результати виборів та оголосила себе переможцем. 11 серпня зранку Тихановська виїхала до Литви.

Протести у країні тривають вже три ночі. ОМОНівці жорстко придушують зібрання: у хід йдуть водомети, сльозогінний газ та світлошумові гранати, людей масово пакують в автозаки і відвозять до відділків, відловлюють навіть випадкових перехожих.

Повʼязані теми:

Наступна публікація