Близькі Гейден Панеттьєрі заявили, що вона в небезпеці після повторного нападу Гікерсона

Близькі Гейден Панеттьєрі заявили, що вона в небезпеці після повторного нападу Гікерсона

Фото: Getty Images

Друзі зірки стурбовані її стосунками з бойфрендом.

Днями стало відомо, що бойфренд Гейден Панеттьєрі Браян Гікерсон вдруге застосував силу щодо зірки та вдарив її по обличчю, через що був вчергове заарештований.

Але, як йдеться у виданні Daily Mail, чоловік майже одразу після звільнення під заставу у 5 тисяч доларів нібито ізолював Гейден від друзів і сім'ї. Через це близькі акторки виказали своє занепокоєння та заявили, що з ним вона перебуває в небезпеці.

"Гейден в небезпеці з Браяном. Додайте до цього проблеми з погіршенням здоров'я через надмірне вживання алкоголю, і трагічного результату не минути, якщо вона продовжить стосунки з ним", - розповів інсайдер.

Фото: Getty Images

Наразі невідомо, що стало причиною конфлікту закоханих. Але, повідомлялося, що на момент арешту Гікерсон перебував під будинком в нетверезому стані, в той час як побита Панеттьєрі була закрита зсередини.

Зауважимо, що інцидент з побиттям трапився всього через 9 місяців після того, як Браян був вперше заарештований за побутове насильство.

Нагадаємо, що навесні минулого року у Голлівуді поліція вже заарештовувала бойфренда Гейден Панеттьєрі, актора Браяна Гікерсона. Тоді чоловік побив зірку, залишивши на її тілі численні синці, а також розбив їй ніс. Його заарештували, однак пізніше знову ж таки відпустили під заставу. Проте суд заборонив Гікерсону наближатися до Гейден ближче, ніж на 90 метрів. Згодом через те, що Панеттьєрі відмовилась свідчити проти коханого, з нього були зняті обвинувачення в домашному насильстві і справу закрили. А нещодавно пара примирилася і навіть День подяки святкували разом у компанії друзів

Повʼязані теми:

Наступна публікація