Босоногий Козловський з відомою моделлю розіграв неабияку драму у сольовій пустелі

Босоногий Козловський з відомою моделлю розіграв неабияку драму у сольовій пустелі

Босоногий Козловський з відомою моделлю розіграв неабияку драму у сольовій пустелі

Артист представив кліп на ліричну композицію "Літай".

Співак Віталій Козловський, який розбурхав Мережу черговим відвертим фото, представив нову відеороботу на пісню "Літай". 

Режисером відео став Олександр Філатович. Головну роль у кліпі зіграла українська модель Анастасія Субіна.

Знімання відбувалися на унікальній природній локації в Херсонської області - вона поєднує рожеве Лемурійське озеро і озеро Сиваш, величезну сольову пустелю, яка змінює свій колір від білого до рожевого.  

"Ми з режисером дуже довго обирали локацію. Спочатку хотіли знімати в Португалії на березі океану. Але коли я побачив, яке неймовірне місце є у нас, в Україні, неподалік від села Григорівка Херсонської області - рішення знімати там кліп прийняв одразу ж. Хочеться, щоб про таку красу на нашій рідній землі дізналося якомога більше людей", - прокоментував Козловський.

Під час роботи над відео не обійшлося і без казусів. Щоб дістатися сольової пустелі, артисту та всій знімальній групі з устаткуванням довелося пішки подолати чималу відстань через чорне рідке болото, в яке ноги занурювалися по коліно. Виявилося, це дуже цінні лікувальні грязі, заради яких люди приїжджають здалеку.

Вода в рожевому озері цілюща, а ще - настільки солона, що виштовхує тіло на поверхню - тут можна просто лежати і відпочивати на воді.

Знімання були дуже непростими, адже відбувалися у спеку, сіль під ногами сильно нагрівалася, а у більшості сцен артист знімався саме босоніж.

Нагадаємо, напівоголений Віталій Козловський прикрив інтимне місце рукою. Співак поділився у фотоблогу пікантним кадром.

Повʼязані теми:

Наступна публікація