Брат Меган Маркл наполегливо порадив принцу Гаррі скасувати весілля

Брат Меган Маркл наполегливо порадив принцу Гаррі скасувати весілля

Фото: Reuters

Томас Маркл написав відкритого листа принцу Гаррі, в якому образив сестру.

Чим ближче до весілля принца Гаррі з Меган Маркл, тим більше негативу з’являється від родичів та екс-друзів нареченої.

Зведений брат Меган Томас Маркл, який нещодавно назвав поведінку сестри "грою на публіку", наразі написав принцу Гаррі відкритого листа, в якому образив Меган та порадив скасувати весілля.

Світлиною рукописного листа Томаса поділилося видання InTouch Weekly.

"Чим менше часу залишається до вашого весілля, тим стає зрозуміліше, що це найбільша помилка в історії королівської сім'ї. Очевидно ж, що Меган - не найкраща жінка для Вас. Вона дрібна, пихата і змучена. Меган намагається зіграти роль принцеси як підстаркувата голлівудська актриса нижча середнього рівня", - написав брат у листі.

Чоловік також підкреслює, що "фальшиве казкове весілля" стане приводом для жалю і матиме згубні наслідки для всіх представників британської монархії.

"Ви і королівська сім'я повинні покласти край цьому фальшивому весіллю, поки не стало надто пізно", - зазначив Томас.

Раніше зведена сестра Меган Маркл Саманта, яка обурена тим, що її не запросили на весілля, звинуватила Меган у неповазі. Жінка навіть погрожувала опублікувати книгу про Меган, яка її викриє.

Нагадаємо, 19 травня принц Гаррі одружується зі своєю коханою Меган Маркл. Церемонія одруження відбудеться в каплиці Святого Георгія в Віндзорському замку. Наречені вже майже закінчили підготовку до весілля, вони обрали кондитера, флориста, фотографа. А також визначились з музичним супроводом церемонії вінчання, свідком та навіть каретою. Єдине, що тримається у секреті до останнього, це весільна сукня нареченої.

Повʼязані теми:

Наступна публікація