Брат соліста Backstreet Boys Картера зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації

Брат соліста Backstreet Boys Картера зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації

Нік Картер / Фото: Getty Images

У момент зізнання хлопець перебував у стосунках з дівчиною.

Рідний брат одного з солістів культового бойз-бенду Backstreet Boys Ніка Картера Аарон зробив камінг-аут.

На своїй сторінці у Twitter Аарон, який довгий час приховував тягу до хлопців, врешті, зібрався з силами і зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації.

Аби про його вподобання дізналися абсолютно всі, Картер-молодший повідомив про це ще й в Instagram.

"Коли мені було близько 13 років, я зрозумів, що мені подобаються і хлопчики, і дівчатка. Я роками думав про це, але тільки в 17, після декількох романів з дівчатами, у мене стався перший досвід з чоловіком. Ця людина мені подобалася, з ним я працював і виріс поруч", - написав Картер в Instagram.

Цікаво, що на момент свого зізнання Аарон перебував у стосунках з дівчиною на ім'я Медісон Паркер. Однак після такої відвертості коханого, Медісон його одразу покинула.

За даними джерела видання Entertainment Tonight, розставання Аарона і Медісон відбулося "на добрій ноті" і вони залишилися хорошими друзями.

Аарон Картер та Медісон Паркер

До слова, на початку липня Аарона та Медісон затримали за водіння під впливом наркотичних засобів. Після цього інциденту Картер-молодший заявив, що збирається одружитися зі своєю дівчиною.

"Я хочу одружитися з моєю прекрасною Медісон. Я хочу бути зразковим батьком. Так, у нас буде багато дітей. Я хочу дочок і синів теж хочу", - сказав тоді Картер.

А от у старшого брата Аарона Ніка Картера в особистому житті все стабільно. Співак живе у щасливому шлюбі з акторкою та фітнес-експертом Лорен Кітт, з якою одружився 2014 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація