Бред Пітт перепросив Дженніфер Еністон за "помилки" – ЗМІ

Бред Пітт перепросив Дженніфер Еністон за "помилки" – ЗМІ

Фото: Getty Images

Увесь світ досі активно обговорює зустріч експодружжя на SAG Awards.

Прихильники голлівудських акторів Дженніфер Еністон і Бреда Пітта ніяк не забудуть їхню теплу зустріч на церемонії вручення SAG Awards.

Фанати сподіваються, що все ж таки Джен зможе дати Бреду ще один шанс та їхні стосунки поновляться. Тим часом інсайдер, наближений до колишньої пари, розповів виданню ET, що Пітт попросив вибачення у Еністон за "багато помилок".

"Бред зараз абсолютно тверезомисляча людина і зовсім в іншому стані, ніж коли вони були разом. Він дійсно інтроспективний хлопець і багато працював над собою. Він попросив вибачення у неї за багато речей, які створювали проблеми в їхніх стосунках. Він дійсно взяв на себе відповідальність за свої помилки, і це змінило їхні взаємини сьогодні. Вони обидва рушили вперед", - сказало джерело.

Фото: Getty Images

Інший інсайдер стверджує, що досвід, отриманий Піттом у шлюбі з Анджеліною Джолі та Еністон з Джастіном Теру, дозволив їм інакше подивитися одне на одного і цінувати тепер.

"Зараз вони просто кохають і обожнюють одне одного і стали набагато ближчими друзями після розлучення. У них дуже зрілі стосунки, які розвивалися з плином часу, тому що вони обидва пережили невдалі шлюби. Бред дуже виріс у житті відтоді, як вони з Дженніфер розлучилися", - зауважив інсайдер.

Нагадаємо, що своєю чергою Дженніфер Еністон відреагувала на зачарований погляд Бреда Пітта, поки вона виступала на SAG Awards.

Повʼязані теми:

Наступна публікація