Бред Пітт закрутив роман з голлівудською зіркою - ЗМІ

Бред Пітт закрутив роман з голлівудською зіркою - ЗМІ

Фото: Getty Images

Довга дружба з оскароносною акторкою нарешті переросла у романтичні стосунки.

Голлівудський актор Бред Пітт, який переживає скандальне розлучення з Анджеліною Джолі, схоже за все почав повертатися до життя й знайшов собі нову дівчину.

За даними інсайдера, 55-річний Пітт вже місяць зустрічається з 43-річною оскароносною акторкою Шарліз Терон.

Їх познайомив актор Шон Пенн, який і сам зустрічався з Шарліз кілька років тому, передає The Sun.

Фото: elle.com

Бред і Шарліз деякий час просто приятелювали. Хоча, як додають інсайдери, Пітт завжди відчував певну симпатію до Шарліз, хоча й стримував себе через Шона. Продовжили зірки своє дружнє спілкування і під час скандального розлучення Бреда Пітта з Анджеліною Джолі. У той час Терон часто його підтримувала.

І ось перед Різдвом, у грудні 2018 року, їхні стосунки отримали розвиток. Відомо, що парочка провела кілька днів разом у будинку Пітта в Каліфорнії. А днями їх бачили разом на закритому показі фільму "Рома" в готелі Chateau Marmont у Лос-Анджелесі.

Бред Пітт закрутив новий роман з акторкою

Бред Пітт закрутив новий роман з акторкою

Бред Пітт прийшов на вечірку трохи пізніше. Терон сиділа у барі готелю, і він швидко знайшов її. Бред ніжно обійняв Шарліз за талію, так вони сиділи досить довго, про щось розмовляючи. Актриса пила коктейль з горілкою, її знаменитий кавалер - мінеральну воду.

Відомо, що Пітт повністю відмовився від спиртного два роки тому, коли Анджеліна Джолі подала на розлучення з ним.

За спиною у закоханих вже чимало досвіду у любовних справах. Бред Пітт свого часу крутив романи з акторками  Джульєтт Льюїс та Гвінет Пелтроу. А з Дженіфер Еністон та Анджеліною Джолі навіть сходив під вінець. В останньому союзі у нього народилося троє дітей, ще трьох пара взяла в свою родину. 

А Шарліз Терон встигла побувати у стосунках з Кіану Рівзом, Райаном Рейнольдсом та Шоном Пеном. Вона теж мама – 2012 року всиновила хлопчика Джексона, а через три роки й дівчинку – Августу. 

Зазначимо, що сексуальна Шарліз Терон вміє зі смаком презентувати себе навіть у відвертих образах. Так, на прем'єрі стрічки "Атомна білявка" акторка приголомшила зухвалим образом у прозорій блузці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація