Бреду Пітту не вдалося владнати конфлікт зі старшим сином Меддоксом - ЗМІ

Бреду Пітту не вдалося владнати конфлікт зі старшим сином Меддоксом - ЗМІ

Фото: Associated Press

Хлопець й надалі ігнорує спілкування з батьком.

Відомий голлівудський актор Бред Пітт останнім часом з усіх сил намагався налагодити стосунки зі старшим названим сином Меддоксом.

Конфлікт між батьком та 18-річним сином розпочався, коли Анджеліна Джолі подала на розлучення і намагалася довести, що Бред був жорстокий щодо сина, з яким дуже посварився на борту літака. Однак попри те, що звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми з актора зняли, Меддокс донині не спілкується з батьком.

Фото: Associated Press

Подейкують навіть, що цьогорічну церемонію нагородження премією BAFTA зірка пропустив заради того, щоб зустрітися з хлопцем.

Але, судячи з усього, стосунки батька і сина досі не налагодилися. Про це повідомив інсайдер виданню Us Weekly.

Цих стосунків як і раніше не існує. Бред не бачиться і не розмовляє з Меддоксом

заявив інсайдер

Крім того, за за словами співрозмовника видання, 16-річний Пакс також не бажає спілкуватися з названим батьком.

Коли Меддокс поїде до коледжу, Бред сподівається, що Пакс буде зацікавлений у возз'єднанні, якщо на нього не буде впливати старший брат.

зазначив інсайдер

Зауважимо, що Анджеліна Джолі всиновила Меддокса в 2002 року, а через чотири роки його названим батьком став Бред Пітт. Довгий час між батьком та сином були теплі та близькі стосунки, тому наразі шанувальники спантеличені тим, що хлопець не може пробачити Пітту.

Нагадаємо, останнім часом у стосунках колишнього подружжя Бреда Пітта і Анджеліни Джолі наступив мир. А не так давно актор вперше після розлучення побував у гостях екс-дружини у Лос-Анджелесі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація