Брітні Спірс покачала м'язи і показала оголений торс загадкового хлопця у рекламі парфумів

Брітні Спірс покачала м'язи і показала оголений торс загадкового хлопця у рекламі парфумів

Фото: Reuters

Фани співачки вже встигли порахувати кубики пресу у хлопця та висловлюють припущення, що це може бути її бойфренд.

Американська співачка Брітні Спірс, яка у мікросукні влаштувала шоу просто на вулиці Лас Вегаса, знялася у рекламі своїх нових парфумів.

Спокуслива Спірс пішла проти зимових трендів. Замість ялинок, снігу та інших символів новорічних свят, співачка зняла відео у декораціях гламурного літнього відпочинку на віллі.

На кадрах ролика 37-річна спокусниця з'являється у чорному купальнику в стилі ретро без бретелей. Під енергійну музику відома білявка позує на фоні блакитної води і статуй, поливає себе водою і бризкається парфумами.

Крім того, у відео з'являються традиційні елементи чоловічого життя - важкі ганителі і штанга.

"Prerogative - це аромат для всіх моїх шанувальників, жінок і чоловіків. Я хотіла створити аромат, який говорить: "Будь тим, ким хочеш бути - без ярликів, без суджень", - поділилася Брітні Спірс.

До речі, у відео також з'являється загадковий чоловік з оголеним торсом. Його обличчя практично не видно. Фани співачки вже встигли порахувати його кубики пресу та висловлюють припущення, що це може бути 24-річний коханий співачки Сем Асгарі.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, що раніше співачка виклала інший ролик з рекламою парфумів, в якому вона постає у дуже відвертому образі - на ній лише латексний топ, білизна і панхочи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація