Брітні Спірс покидає сцену через психічне здоров'я – менеджер співачки

Брітні Спірс покидає сцену через психічне здоров'я – менеджер співачки

Фото: Associated Press

Співачка нещодавно вийшла з психлікарні.

Відома американська співачка Брітні Спірс, яка на днях заявила, що батько силою утримував її в клініці, більше не буде виступати на сцені.

Про це повідомляє видання TMZ з посиланням на менеджера артистки.

Колишній менеджер Брітні Спірс Ларрі Рудольф заявив, що співачка покидає сцену через психічне здоров'я.

"Як людина, яка керувала її кар'єрою – ґрунтуючись на інформацію, яку мені й всім фахівцям, що працюють з нею, розповідають — я зрозумів, що Брітні не повинна повертатися на сцену у найближчому майбутньому а, можливо, більше ніколи", - повідомив менеджер.

Також на фоні психічного здоров’я хоче обмежити спілкування Брітні Спірс з синами колишній чоловік Кевін Федерлайн.

Як зазначає інсайдер, Кевін пішов на такі міри, щоб Брітні почала вживати пігулки, виписані лікарями, і стала стабільною.

"Кевін не дозволить хлопчикам проводити більше часу з матір'ю, поки Брітні знову не стане стабільною і не почне приймати ліки. Він дозволяє їм бачитися, але все це на його розсуд", - повідомляє джерело.

Варто зазначити, що Брітні Спірс лікувалася у психлікарні, після чого співачка встигла знятися у стильній фотосесії і навіть демонструвала гнучкість свого тіла. 

Нагадаємо, нещодавно після психлікарні Брітні Спірс покинула будівлю суду босоніж. Співачка відвідала засідання, де обговорювався стан її здоров'я. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація