Брітні Спірс у мінішортах вирушила з бойфрендом на велопрогулянку пляжем

Брітні Спірс у мінішортах вирушила з бойфрендом на велопрогулянку пляжем

Фото: instagram.com/britneyspears

Співачка опублікувала фото з коханим Семом Асгарі.

Популярна співачка Брітні Спірс доволі рідко останнім часом залишає своє помешкання, тому черговий вихід на пляж - для неї подія.

Так, 38-річна зірка вирішила поділитися зі своїми шанувальниками знімком, зробленим під час її велопрогулянки з бойфендом Семом Асгарі на пляж.

На фото виконавиця у захисній масці, мінішортах та топі позує поруч із коханим, який також не забув про профілактичні заходи і був у масці.

Фото: instagram.com/britneyspears

Під фото Брітні зізналася, що їй дуже подобається бувати на пляжі, незважаючи на те, що зараз доводиться дотримуватися дистанції.

Тут є відчуття єднання, яке приносить мені спокій. Я відчуваю себе такою маленькою поруч з такою великою кількістю води. Це повертає мене в той час, коли мені було 6 років ... Зачаровує почуття, коли ти чекаєш, як твої ноги ось-ось зачепить щось прекрасне. Мені подобається повертатися додому з золотистим загаром і думати про шоколад або морозиво

зауважила зірка

Шанувальники співачки, які стурбовані її психічним станом, в коментарях заявили, що вони раді бачити її у гарному настрої.

  • Ви класна пара з Семом, тримайся його
  • Добре, що у тебе все налагоджується, моя принцеса
  • Шикарна фігура, Брітні!

Нагадаємо, не так давно батько Брітні Спірс Джеремі порушив мовчання і прокоментував вимоги фанів звільнити її з-під своєї опіки. Чоловік зізнався, що втомився від кампанії #FreeBritney, яку запустили стурбовані шанувальники.

Повʼязані теми:

Наступна публікація