Брутальний Бред Пітт в образі 90-х прикрасив обкладинку відомого глянцю

54-річний актор знявся у стильній фотосесії.

Відомий голлівудський актор Бред Пітт, названий син якого днями вперше прокоментував стосунки з ним, знявся у доволі брутальній фотосесії.

Знаменитість з'явився на обкладинці модного американського журналу GQ та взяв участь у стильній фотосесії, де постав в образі 90-х років.

На фото Бред Пітт позував з зачесаним мокрим волоссям у модних вбраннях зі стильним аксесуаром у вигляді сонцезахисних окулярів.

Окрім того, що зірка позував на камеру, також він дав інтерв'ю журналу, в якому зізнався, як ставиться до релігії.

Фото: gq.com

"Я з оптимізмом дивлюся на можливість зв'язку. Я пройшов через все, чіпляючись за релігію. Я виріс у християнській сім'ї. А потім, коли я залишився один, я забув про релігію і назвав себе агностиком. Пробував кілька духовних речей, але не почувався чудово. Потім деякий час я називав себе атеїстом, просто як би бунтував. Але насправді я не був ним. Пізніше я виявив, що знову повертаюся до простої віри. Я ненавиджу використовувати слово "духовність", я просто вірю в те, що ми всі пов'язані", - повідомив актор.

Також 55-річний Бред Пітт розповів, як реагує на свій вік.

Фото: gq.com

"Я став краще усвідомлювати час, стало більше досвіду, хорошого і поганого. Чим старшим ти стаєш, тим більше власні взлети та падіння не здаються перемогою або втратою. Для мене набагато важливіше став час, як саме ти його проводиш і з ким", - зізнався знаменитість.

Нагадаємо, нещодавно Бред Пітт зізнався, що після розлучення з Джолі відвідував збори анонімних алкоголіків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація