Будинок Девіда та Вікторії Бекхемів у Лондоні намагалися пограбувати

Будинок Девіда та Вікторії Бекхемів у Лондоні намагалися пограбувати

Фото: Reuters

Троє невідомих в балаклавах проникли в особняк знаменитого подружжя.

Заміський будинок зіркового подружжя Девіда та Вікторії Бекхемів, які нещодавно вперше за довгий час вийшли у світ разом, намагалися пограбувати.

Як повідомляє видання Daily Mail, група людей в балаклавах намагалася проникнути в будинок сім'ї Бекхем в графстві Оксфордшир. Поліція була викликана в особняк, вартість якого оцінюється в 8,5 мільйона доларів.

Зловмисники використовували сходи, намагаючись влізти у вікно будинку, в той час як Девід і Вікторія перебували разом з дітьми на шляху до Австралії, де повинні були взяти участь в "Іграх нескорених", організованих принцом Гаррі.

Грабіжників злякали відвідувачі модного ресторану Soho Farmhouse, розташованого поруч з особняком, які і викликали поліцію.

У розпорядження правоохоронних органів потрапив відеозапис, зроблений камерами спостереження, яка була встановлена на особняку. Проте пошук злочинців наразі ще триває.

Варто зазначити, що подружжя хоч і не живе в цьому будинку постійно, але часто навідується туди на вихідні. Після інциденту Девід був змушений посилити охорону - тепер будинок охороняють сторожові собаки і патрульні служби, а у дворі встановлені спеціальні датчики руху.

Цікаво, що спроба злому будинку трапилась майже одразу після заяви Девіда Бекхема, що шлюб з Вікторією - це важка робота, що її за даними ЗМІ дуже засмутило. 

Нагадаємо, нещодавно напівоголена Вікторія Бекхем прикрасила сторінкі відомого глянцю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація