Буря та морський шторм: "Друга Ріка" презентувала новий атмосферний кліп

Буря та морський шторм: "Друга Ріка" презентувала новий атмосферний кліп

Гурт презентував нове відео на трек особистий "Секрет".

Український рок-гурт "Друга Ріка", які нещодавно презентували нове атмосферне відео, відзняте у засніжених Карпатах, презентував нову відеороботу, відзняту вже на березі Чорного моря.

Кліп на композицію "Секрет" музиканти зняли у перерві між концертами в Одесі та Миколаєві, де гастролювали в рамках всеукраїнського туру на підтрімку альбому "Піраміда".

Знімання відео минули на березі Чорного моря.

Композиція "Секрет" – трек з сьомої платівки команди. Це особиста історія фронтмена гурту Валерія Харчишина та один з найскладніших треків їхньої нової платівки. Музика до пісні була написана три роки тому, але дібрати слів ніяк не вдавалося.

"Я не знаю, чи повинні люди ділитися секретами, але розповідають їх усі. Або ж багато хто з нас. Напевно, так ми усі економимо на психіатрах. У мене небагато секретів. Швидше за все, один, та й того немає. Він би виник, якби мені вдалося домовитися з Богом. Адже пісня – це розмова з Ним", - так по-філософськи прокоментував нову пісню Харчишин.

У роботі над новим відео команда повернулася до Ані Бурячкової, з якою раніше було відзнято кліп на трек  "Ти є я".

Завдання перед режисеркою постало справді непросте – передати емоції на межі, де відчай зустрічається з надією. Той стан людини, коли вона готова на все, тільки б допомогти близьким.

Локації та пейзажі навмисно шукалися невпізнанними – тому вибір упав на прибережну зону Чорного моря. І тут під час секретних знімань налетіла буря та морський шторм. Половину з локацій – затопило. З одного боку, це ускладнило робочий процес. З іншого, за словами режисерки, додало правильної атмосфери. Природа перемагала, як в кадрі, так і поза.

Нагадаємо, наприкінці минулого року гурт "Друга ріка" випустив сьому платівку під назвою "Піраміда". Цікаво те, що альбом вийшов після трирічної перерви і за словами гурту вони "йшли до нього все життя".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація