Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
Бужинська розповіла, як приготувати смачну та оригінальну паску до Великодня

Співачка поділилася рецептом у соціальній мережі.

Відома українська співачка Катерина Бужинська, яка нещодавно похизувалася своїми результати схуднення у купальнику, розповіла, як приготувати оригінальну паску до Великодня.

На своїй сторінці в Instagram Бужинська поділилася рецептом смачної паски та детально розповіла, як самостійно приготувати її у домашніх умовах.

Щоб зробити запашну паску, зірка рекомендує додавати в опару персиковий йогурт і коньяк.

Катерина Бужинська
instagram.com/buzhynska

"Ставимо опару: дріжджі (0,35 г) розбавляємо теплим молоком 2,5 % (200 г), додаємо цукор (20 г) і в кінці борошно (150 г). Залишаємо на 40 хвилин. Після закінчення цього часу додаємо в опару персиковий йогурт (100 г), ванільний цукор (2 пачки), сіль (6 г), цукор (100 г), жовтки (5 шт.). Потім додаємо натуральну ваніль (100 г), цедру (1 лимон), цукрову пудру, вершкову олію (100 г), соняшникову олію (50 г), коньяк (15 г), борошно (500 г), цукати апельсина (150 г), родзинки (150 г). Викладаємо у форми й випікаємо протягом 50 хвилин при температурі 160 градусів", - ділиться артистка.

Ну а щоб паска була гарною, Бужинська рекомендує прикрашати її глазур’ю.

Катерина Бужинська
instagram.com/buzhynska

"Готуємо глазур: змішуємо цукор (750 г) і воду (150 г). Варимо до середньої м'якості. Потім додаємо оцет (1 ч.л). Окремо замочуємо желатин (10 г) у воді (60 г). Збиваємо до білого кольору цукрову суміш. Додаємо білок (50 г) і збиваємо до хорошої щільності. Додаємо розм'якшений желатин і трішки збиваємо. На холодну паску наносимо глазур. Якщо потрібно підфарбувати, то білки підфарбовуємо харчовою фарбою будь-якого кольору і наносимо на білу глазур. Прикрашаємо горіхами, сухофруктами, бадьяном, паличками кориці", - додає зірка.

Нагадаємо, нещодавно Бужинська привітала чоловіка з "дерев'яним весіллям" архівним фото.

Залиште свій коментар

Вибір редакції