Была ль любовь на самом деле, или придумали ее: Козловський вперше прокоментував розрив з Раміною

Была ль любовь на самом деле, или придумали ее: Козловський вперше прокоментував розрив з Раміною

Фото: facebook.com/vitaliy.kozlovskiy

Виконавець написав щемливого вірша.

Український співак Віталій Козловський, дівчина якого Раміна покинула його перед весіллям, нарешті прокоментував розрив з коханою.

Сьогодні на сторінці в соцмережі виконавець розмістив світлину, де сидить у кріслі. Козловський був лаконічним у своїх висловлюваннях. Під постом він лишив вірш, який написав сам, у якому розповів прихильникам про наболіле.

"Не важно, кто кого бросает. Не важно, кто сказал "Прощай", и поводы изобретает, чтоб не обидеть невзначай. Как это все смешно, нелепо и ни к чему искать слова. Не повторять, не кукарекать: "любовь прошла, любовь прошла". Была ль любовь на самом деле, или придумали ее? А может просто захотели сыграть неведомо во что?! Она придет как неизбежность, как чудо, как свое-свое. И предыдущая нелепость поможет распознать ее. Я искренне скажу спасибо, за в чем-то правду, в чем-то фарс. История любви сложилась, но не о нас и не для нас", - написав Віталій.

Не важно, кто кого бросает. Не важно, кто сказал "Прощай", и поводы изобретает, чтоб не обидеть невзначай. Как это всё ...

Опубликовано Vitaliy Kozlovskiy 13 сентября 2017 г.

Вірш артист супроводив смайлом у вигляді розбитого серця.

Нагадаємо, що у вівторок, 12 вересня, Раміна повідомила фанам у фотоблозі, що покинула Віталія Козловського. Причину розриву модель не вказала, проте додала, що вони з виконавцем досі "кохають одне одного".

Чутки про роман Віталія Козловського з моделлю Раміною почали ширитися Мережею у березні 2016 року. А вже за декілька місяців виконавець підтвердив здогадки папараці. А напередодні 8 березня цього року Віталій освідчився Раміні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація