"Це було емоційно складно": Санта Дімопулос прокоментувала свій виступ у "Танцях з зірками"

"Це було емоційно складно": Санта Дімопулос прокоментувала свій виступ у "Танцях з зірками"

Фото: instagram.com/tanci1plus1

Пара виконала контемп, присвячений покійному тату зірки.

Рік, що змінив життя, – саме так звучала тема четвертого ефіру шоу "Танці з зірками", під час якого  учасники своїми виступами розказували глядачам про доленосні події свого життя.

Так, одним з найвідвертіших було зізнання Санти Дімопулос, яка розповіла про найболючішу втрату свого життя – смерть близької людини. Зірка повідомила, що прийшла на проєкт, аби втілити свою дитячу мрію та мрію батька – танцювати. Адже саме він  колись вперше привів маленьку Санту до репетиційної зали. На жаль, батько зірки помер. І після цього вона залишила танці.

Участь у шоу для Санти Дімопулос – це можливість повернутися на сцену та втілити мрію найріднішої людини. Свій виступ зірка присвятила батьку та усім, хто бореться з онкологією.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от ❤️ (@santadimopulos)

У студії "Сніданку з 1+1" Дімопулос розповіла, як проєкт змінив її життя та поділилася враженнями від власного виступу.

Цей виступ був для мене емоційно дуже складний – я не з тих людей, які звикли показувати іншим, що відбувається у душі. Я  завжди намагаюся бути, виглядати сильною. А під час ефіру відбувся переломний для мене момент, за який я дуже вдячна. Мій виступ -  це подяка моєму татові за все, а ще прийняття емоцій тієї маленької дівчинки

зізналася Санта

Співачка також зауважила, що батько навчив її головного – бути завжди чесною стосовно себе та інших. Саме за таким принципом вона й будує своє життя.

Не приховала Санта і того, що участь у шоу для неї справжнє випробування, адже щоденні тренування та репетиції внесли корективи не лише у графік зірки, а й змінили її життя.

Я вважаю, що "Танці з зірками" - це той проект, який вимагає повної віддачі у всьому: час, емоції, тренування. А для мене це ще й подвійний виклик – прийти фізично в форму після народження другої дитини – і  я це зробила

розповіла зірка

А ще вона дала пораду усім, хто має комплекси щодо власної фігури, не соромитися свого тіла, а прийняти себе такими, якими ви є.

"Своє тіло потрібно любити, яким би воно не було, тоді воно почне змінюватися. Це буде подяка вам за ту любов, яку ви йому надаєте. Я завжди кажу, не цурайтеся себе, вчіться чомусь новому. Це нормально чогось не вміти, або не знати. Треба просто йти вперед і насолоджуватися процесом",

порадила Санта

Попри напружений графік і виснажливі репетиції, співачка завжди знаходить час для родини. Бо, як зазначає Санта, сім’я – це найцінніше, що може бути у житті кожної людині. В ефірі ранкового шоу вона зазначила, що у колективі серед учасників теж панує дружня та родинна атмосфера. Зірки підтримують одне одного, адже всі змагаються у рівних умовах, і розуміють, яких зусиль вартий кожний вихід на паркет.

Я не роблю ставку на перемогу, і в тому моя сила, не хочу на це відволікатися. Я прагну вкладати душу у танець, і якщо мені вдасться протриматися у проекті якомога довше, я буду щаслива. Щопонеділка після ефіру я намагаюся переглянути усі виступи пар, бо розумію, чого вартий кожний виступ – це колосальна праця. Мені дуже подобається як розкривається Юлія Саніна – знаю як багато вона працює. Олег Винник завжди підкорює своєю харизмою, а на проекті я вболіваю за пару Арама Арзуманяна та Тоню Руденко – вони неймовірні

заявила зірка

Санта Дімопулос розказала, як змінилося її життя за час "Танців з зірками"

Санта Дімопулос розказала, як змінилося її життя за час "Танців з зірками"

Нагадаємо, за результатами оцінок суддів у четвертому ефірі "Танців з зірками" пара Санти Дімопулос та Макса Леонова отримала 39 балів, а шоу у четвертому ефірі покинула пара реперки alyona alyona та Юрія Гурича.

Повʼязані теми:

Наступна публікація