"Це найкращий варіант": Серьога про те, чому хоче українське громадянство

"Це найкращий варіант": Серьога про те, чому хоче українське громадянство

"Це найкращий варіант": Серьога про те, чому хоче українське громадянство

Фото: instagram.com/poligrafofficial

Білоруський репер збирає усі необхідні документи.

Репер Серьога, який прокоментував чутки про багаторічний конфлікт з MONATIK, заявив, що хоче стати громадянином України.

Як розповів виконавець, зараз він займається збором документів для українського громадянства, йдеться у програмі "Життя відомих людей". Наразі у Серьоги є посвідка на проживання, яку він отримав 2014 року.

"А громадянство я наразі оформлюю. Все за законом. Це цілу купу довідок я повинен зібрати. Це не так просто – стати громадянином України. Ось те, що у мене діти громадяни України – це не рахується. Те, що я п'ять років прожив. Посвідка на проживання у мене, не порушував закон, нерухомість – це не вважається", - пояснив репер.

На запитання, чому Серьога вирішив осісти саме в Україні, він відповів:

"Мені здається, що багато людей, навіть ті, які соромляться про це говорити і ніколи цього не скажуть, з великою теплотою ставляться до цієї країни і мріяли б тут жити. Тому що найкращий варіант – це Україна. І зараз, коли нова надія, нова свобода, нова віра. Нова епоха", - прокоментував артист.

Нагадаємо, що не так давно репер Серьога вступив до Харківського авіаційного інституту. Виконавець поповнить лави студентів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація