"Чатує на мене і моїх дітей": Славу з "НеАнгелів" продовжує переслідувати маніяк

"Чатує на мене і моїх дітей": Славу з "НеАнгелів" продовжує переслідувати маніяк

Фото: instagram.com/babaslavka

Співачка обурена бездіяльністю правоохоронних ораганів.

Солістка дуету "НеАнгели" Слава Камінська, яка вже скаржилася на переслідування маніяка, знову повідомила про неприємний інцидент.

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала чергове фото із зображенням переслідувача та зізналася, що вже неодноразово зверталася до правоохоронних органів, але, на жаль, згідно із законодавством висунути йому обвинувачення вони не можуть.

Фото: instagram.com/babaslavka

"Ось порадьте мені, будь ласка, як боротися з людиною, яка тебе переслідує? Чому за нашим законодавством не можна зробити якісь заходи доти, поки він нічого не зробить мені або моїм дітям. Ця людина психічно хвора і лікувався неодноразово в спеціалізованих клініках! Він їздить за мною по концертах, чатує на мене і моїх дітей під будинком і, що в його хворій голові тільки йому одному відомо. Він дістає мене в соцмережах, погрожує і пише нісенітницю, яку на думку не напнути", - зауважила обурена Слава.

Також зірка повідомила, що чоловік вважає, що перебуває з нею у стосунках вже 9 років, і що її син Леон, це його дитина.

Слава з дітьми / Фото: instagram.com/babaslavka

"Сьогодні, коли моя мама поверталася з Леоном з занять, цей шизофренік сидів в машині і дивом був помічений. Він стверджує, що у мене з ним стосунки 9 років, і мій Леон - це його дитина, якогось чорта, начебто смішно, але в той же час сумно і небезпечно. Таких людей потрібно примусово ізолювати і лікувати", - заявила артистка, закликавши правоохоронні органи звернути увагу на її заяву, яку вона подала ще влітку. 

Нагадаємо, нещодавно Слава Камінська повідомила, що вже закрутила новий роман після розлучення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація