За 22 роки після загибелі Тупака Шакура стало відомо, хто і як його вбив

За 22 роки після загибелі Тупака Шакура стало відомо, хто і як його вбив

Фото: Getty Images

Репер був вбитий у Лас-Вегасі 1996 року.

Вчора американський телепродюсер Кайл Лонг, який працює з компанією Netlflix, звернувся в поліцію Лас-Вегаса з сенсаційною заявою.

Чоловік стверджує, що під час роботи над 10-серійним проектом, в якому йдеться про найгучніші вбивства XX століття, скоєних в США, і досі не розкритих поліцією, дізнався подробиці загадкового вбивства скандального репера Тупака Шакура, який за життя перебував у стосунках з Мадонною.

Фото: Getty Images

Знімальна група зустрілася з колишнім гангстером Двейном Кітом Девісом на прізвисько Кіф Ді. Саме він і заявив, що знає все про вбивство Шакура, повідомляє видання The Sun.

"Я зберігав цю таємницю 22 роки. І я - єдиний, хто може сьогодні розповісти всю правду. Решта вже мертві. А мені тепер все одно. У мене знайшли рак. І скоро мені кінець. Так що я готовий", - заявив гангстер.

Кіф Ді повідомив, що легендарного репера застрелив його племінник. Хлопця звали Орландо Андерсон на прізвисько Бейбі Лейн. Його вже немає серед живих. Орландо загинув в перестрілці в 1998 році.

За словами чоловіка, Андерсон вбив Шакура через особисту образу - репер разом з друзями побив хлопця через спробу крадіжки медальйона банди, до якої входив Шакур.

"Він був задерикуватий малий. До Тупака у Бейбі Лейна був особистий рахунок. Він хотів поцупити у когось з оточення Тупака медальйон з емблемою Death Row Records", - згадує Кіф Ді.

Спроба Андерсона вкрасти медальйон була сприйнята як виклик всій банді. 

Після інциденту Бейбі Лейн звернувся по допомогу до свого дядька.

"Я не міг залишити це без відповіді. Кіф Ді - король вулиць з Комптона, наркоторговець - втратив би весь свій вплив. Я взяв його і ще двох своїх хлопців, ми сіли в машину і вирушили шукати Шакура і його людей", - стверджує Девіс.

За його словами, вони знали, в якому готелі Лас-Вегаса зупинився репер і під'їхали саме туди.

"Ми чекали. Шакур сів в BMW на переднє сидіння. За кермом був його менеджер Шуг Найт. Вони від'їхали, а ми рушили за ними", - розповів Кіф Ді.

Далі чоловік у подробицях розповів, як саме сталося вбивство.

"Я дістав пістолет і протягнув його напарнику, але той відмовився стріляти. Тоді пістолет взяв Бейбі Лейн. Наші машини порівнялися, щоб Орландо опинився навпроти передньої частини BMW. Він опустив скло і вистрілив кілька разів. Водій поїхав вперед, і ми сховалися", - стверджує Кіф Ді.

Зауважимо, що Орландо Андерсон був в числі підозрюваних. Поліція знала про бійку, яка між ними сталася. Однак Бейбі Лейн категорично заперечував свою причетність до вбивства Тупака Шакура. Доказів проти нього не було. В результаті поліція дала йому спокій.

Нагадаємо, Тупак Шакур покинув Мадонну через те, що вона біла. Це стало відомо з листа, який репер написав співачці, перебуваючи за ґратами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація