Чесні розмови та несамовиті танці: MONATIK відіграв аншлаговий концерт у Палаці спорту

Чесні розмови та несамовиті танці: MONATIK відіграв аншлаговий концерт у Палаці спорту

Чесні розмови та несамовиті танці: MONATIK відіграв аншлаговий концерт у Палаці спорту

Фото: instagram.com/nrjukraine

Мультиартист зізнався, що для нього цей виступ став "репортажем з його мрії".

Український музикант, суддя проекту "Танці з зірками" MONATIK (Дмитро Монатік) у п’ятницю, 20 жовтня зібрав аншлаг у столичному Палаці спорту.

Мультиартист відіграв двогодинне шоу під назвою VITAMIN D і влаштував справжню музично-танцювальну терапію. Протягом вечора Дмитро радував своїх прихильників виконанням наживо таких хітів, як "Кружит", "Вечность", "Мокрая", "Выходной", "УВЛИУВТ" та багатьох інших.

Не обійшлося і без гучних прем’єр. Так, зала хором з кумиром вивчила слова нової пісні артиста "Зашиваю душу, возвращаю крышу".

 

Публикация от dashasin (@dashasin)

Супроводжували виступ MONATIK сексапільні танцівниці та мужні танцівники. Та й сам Дмитро періодично пускався у несамовитий танок разом з балетом, а іноді радував фанів грою на гітарі та клавішах.

Особливої уваги заслуговує сцена, яку музикант розмістив по центру Палацу спорту, аби кожному було зручно спостерігати за дійством. Окрім того, по колу зверху сцена була обладнана величезними екранами, на яких постійно транслювали виступ. Таким чином кожен присутній з будь-якого кутка зали добре бачив, що відбувається на сцені.

 

Публикация от Julia (@yulia_vorobei)

У перервах між виконанням треків Дмитро багато і чесно спілкувався з залою. MONATIK неодноразово подякував шанувальникам за те, що вони цього вечора присутні у залі. Виконавець зізнався, що раніше міг лише думати про це і назвав, все, що відбувається "репортажем з мрії". Також артист згадав, як у цей день вісім років тому роздавав листівки.

"Рівно вісім років тому, 20 жовтня, я роздавав листівки біля метро "Палац спорту". Сьогодні я виступаю для вас у Палаці спорту. Мрії, вони здійснюються", - сказав Дмитро.

А перш ніж виконати композицію "Вечность", MONATIK звернувся до чоловіків у залі і закликав їх не боятися освідчитися тій, кого називають своєю "вічністю", як свого часу зробив артист.

На концерті мультиартиста було присутньо багато дітей. Хтось танцював, хтось знімав концерт кумира на телефон. Були й ті хто уважно записував новій пісні виконавця на диктофон.

Також послухати MONATIK прийшли й його зіркові друзі. Зокрема у залі були помітні Катерина Осадча, Настя Каменських, Надя Дорофєєва з Володимиром Дантесом, Наталя Могилевська, Олександр Скічко.

Завершив концерт MONATIK виступом на біс, у процесі якого пішов у залу, аби сфотографуватися та потиснути руки шанувальникам.

Повʼязані теми:

Наступна публікація