Четверо чоловіків звинуватили режисера "Богемної рапсодії" у секс-насильстві

Четверо чоловіків звинуватили режисера "Богемної рапсодії" у секс-насильстві

Брайан Сінгер / Фото: Associated Press

Усі четверо стверджують, що були неповнолітніми на момент сексуального контакту з режисером.

У Голлівуді назріває черговий секс-скандал. Цього разу в епіцентрі події опинився американський кінорежисер Брайан Сінгер, який працював над стрічкою-номінантом премії "Оскар" "Богемська рапсодія".

Одразу четверо чоловіків заявили, що Сінгер їх домагався, а з деким мав інтимні стосунки. При цьому, як стверджують ймовірні жертви, на момент сексуального контакту з режисером вони були неповнолітніми, пише The Guardian.

Так, Віктор Вальдовінос розповів, що під час роботи у картині "Здібний учень" у 1998 році Сінгер його зґвалтував. На той момент чоловіку було 13 років. Ще один чоловік на ім'я Бен пригадав, що мав з Сінгером оральний секс у віці "17 або 18 років".

Інші ж жертви, які побажали лишитися інкогніто, заявили що Сінгер займався з ними сексом, коли одному було 17, а іншому – 15 років. При цьому, запевняють чоловіки, режисер знав, що вони неповнолітні.

До слова це вже не вперше, коли Сінгера чоловік звинуватив у домаганнях. 2017-го року Сезар Санчес-Гусман заявив, що 2003 року, коли йому було 17 років, Сінгер зґвалтував його на яхті. Режисер все заперечив.

Інші звинувачення Сінгер також відкидає і вже звернувся до адвоката, аби відстояти свою честь.

Зауважимо, що Брайан Сінгер не зміг закінчити роботу над "Богемською рапсодією" через проблеми зі здоров'ям. Однак його ім'я як режисера зазначене в титрах відповідно до вимог профспілки.

Нагадаємо, раніше акторка Різ Візерспун прокоментувала секс-скандал з Гарві Вайнштейном. Артистка зізналася, що не думала, що це відбувається насправді.

Повʼязані теми:

Наступна публікація