Чичеріну забанили у Facebook після її пісні про ватажка "ДНР" Захарченка

Чичеріну забанили у Facebook після її пісні про ватажка "ДНР" Захарченка

Фото: YouTube

Співачка вважає, що її цькують і хоче покарати винуватців.

Російська співачка Юлія Чичеріна заявила про переслідування після оприлюднення пісні "Его оплот", котра присвячена вбитому ватажку терористів "ДНР" Олександру Захарченку. Артистка заявила, що її ображають у мережі та нацьковують на неї правоохоронців.

"Тепер поліцейські приїжджають до мене додому і уточнюють – терористка я чи екстремістка?" – обурилася Чичеріна. Вона вважає, що такі візити – наслідок скарг до поліції "стукачів", котрі також домоглися блокування її аккаунта в соцмережі Facebook. За словами співачки, недоброзичливці також поширюють на її адресу звинувачення та обговорюють її зовнішність.

Чичеріна вважає, що ініціаторів "цькування" слід шукати в Україні. На її думку, така реакція на її пісню про терориста, який убивав українських солдат – це "дуже не по-європейськи". Співачка запропонувала штрафувати її кривдників, бо "найменше продажні люди люблять платити".

Раніше в одному з інтерв’ю Чичеріна заявила, що на Донбасі відбувається "боротьба добра зі злом, боротьба православ'я з антихристом". На її думку, все світле уособлює Росія та підконтрольні їй бандити. "Це тільки початок всієї цієї великої битви. Там піндосня підперла просто. Я зараз була на самому передку, Жолобок, таке місце. Він з трьох боків оточений укропами", - заявила співачка. "Це протистояння Росії і піндосів", - додала вона.

Розстріляли за патріотизм: історія юного Степана Чубенка, закатованого бойовиками ДНР

Розстріляли за патріотизм: історія юного Степана Чубенка, закатованого бойовиками ДНР

Повʼязані теми:

Наступна публікація