Чим запам'ятався перший півфінал "Євробачення 2016": найяскравіші виступи конкурсантів

"Родзинками" вечора були відверте вбрання співачки з Вірменії та сукня із розрізом вагітної мальтійки.

У Стокгольмі відгримів перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення".

Сцену Globe Arena підкорювали представники 18 країн-учасниць. Окрім потужного вокалу, виконавці робили ставки на видовищні номери, а представниці прекрасної статі – ще й на відверті вбрання.

Конкурсантка від Молдови Лідія Ісак запалювала Європу з танцювальною композицією Falling star. Номер голосистої артистки доповнив танцюючий "космонавт".

Учасниці від Хорватії Ніна Кральїч зробила акцент на своїй розкішній сукні з орнаментом. Коли артистка рухала руками, то масштабний малюнок дерева розкривався повною мірою. Щоправда, це і відволікало увагу глядача від самої Ніни та її пісні.

Вірменка Івета Мукучян постала на сцені в обтислому боді, яке вигідно підкреслило струнку фігуру та довгі ноги артистки. Доповнило "картину" виступу солодкоголосе виконання конкурсанткою її пісні Love Wave. Як результат, співачка вивела свою країну у фінал.

Сан-Маріно цьогоріч відрядила на "Євробачення" турецького продюсера та виконавця Серхата, який занурив глядачів своїм перфонмансом з дівчатами  в епоху 80-х. "Романтик" у капелюсі до фіналу не потрапив, але точно запам'ятався номером, не схожим на інші.

Сергій Лазарєв, на перемогу якого "ставлять" букмекери, вразив якісним та видовищним виступом. Артист встиг протягом пісні You are the only one і походити по стіні, і видертися на неї та, зрештою, зруйнувати вщент.

Кіпр на цьогорічному "Євробаченні" представили рокери із гурту Minus One. Гучна пісня Alter ego у виконанні музикантів стала виграшним квитком музикантів до фіналу конкурсу.

Представниця Азербайджану, юна Семра Рагімлі стала окрасою конкурсу: вона вийшла на сцену в обтислому костюмі та влаштувала справжнє "золотисте" шоу із таким же золотистим мікрофоном.

Досвідчена мальтійка Іра Лоско вже вдруге підкорює сцену "Євробачення". "Срібна" призерка конкурсу у 2002-му році вийшла на сцену у розкішній сукні із вирізом, який продемонстрував її довгі ноги. Однак несподіванкою стало те, що артистка брала участь у конкурсі та пройшла до його фіналу, перебуваючи на шостому місяці вагітності.

Нагадаємо, представниця України Джамала виступить у другому півфіналі "Євробачення 2016" вже 12-го травня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація