Чия фігура крутіша: Каменських, Полякова, Осадча показали форми у купальниках

Чия фігура крутіша: Каменських, Полякова, Осадча показали форми у купальниках

Знаменитості невпинно діляться пікантними світлинами у соцмережах.

З настанням холодів в Україні зірки гайнули куди подалі до теплих країв. А знамениті красуні не втратили можливості похизуватися своїми стрункими та розкішними фігурами.

Так, у соцмережах співачки активно діляться з підписниками фото, де постають у купальниках. ТСН.ua зібрав для вас найспокусливіші та найцікавіші фотографії зірок у купальних костюмах.

Оля Полякова

Співачка Оля Полякова разом з родиною вирушила провести відпустку, а разом з тим зустріла Новий рік, у США. Супербілявка відпочивала у Маямі, а зараз перебуває у Таїланді, де насолоджується теплими днями. Цікаво, що зірковій мамі активно на п'яти наступає старша донька, 13-річна Маша.

Оля Полякова / Фото: instagram.com/polyakovamusic

Дівчинка до канікул встигла схуднути на 7 кг. Як розповіла Полякова, донька правильно харчувалася і через день відвідувала заняття з танців на пілоні.

Оля Полякова з донькою / Фото: instagram.com/polyakovamusic

Настя Каменських

Виконавиця Настя Каменських після насичених трудових буднів дозволила собі райський відпочинок у сонячній Мексиці. Вирушаючи на відпочинок, зірка запаслася декількома комплектами купальників, у яких тепер охоче демонструє свою фігуру.

Настя Каменських / Фото: instagram.com/kamenskux
Настя Каменських / Фото: instagram.com/kamenskux

Пильні юзери вгледіли, що Настя полетіла до теплих країв у компанії екс-колеги, продюсера Потапа. Вже надто схожі місця, де були зроблені світлини знаменитостей порізно. Однак і досі зірки наполегливо спростовують роман між ними.

Катерина Осадча

Телеведуча Катерина Осадча разом з чоловіком, ведучим Юрієм Горбуновим влаштували собі відпустку на Маврикії. Там зірки насолодилися місцевими фруктами, краєвидами. Катерина, своєю чергою, показала допитливим юзерам, що поки не збирається знов ставати мамою. Підписники вгледіли у ведучої животик, однак кадр у купальнику довів протилежне.

Катерина Осадча / Фото: instagram.com/kosadcha

Даша Астаф'єва

Власниця спокусливих форм, співачка Даша Астаф'єва радує око своїх підписників спокусливими світлинами у бікіні пісочного кольору. Зараз Даша відпочиває на Балі. Окрім пікантних фото, виконавиця також ділиться знятими на острові відео.

Даша Астаф'єва / Фото: instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва / Фото: instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва / Фото: instagram.com/da_astafieva

Джамала

Співачка Джамала місцем для відпочинку обрала острів Маврикій. І вперше після народження сина Еміра-Рахмана у березні 2018 року артистка поділилася у Instagram світлиною у купальнику. До слова, у відпустку Джамала поїхала разом з чоловіком, бізнесменом Бекіром Сулеймановим. А от первістка батьки довірили турботливим рукам бабусь.

Джамала / Фото: instagram.com/jamalajaaa

Надя Дорофєєва

Солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва разом з чоловіком Володимиром Дантесом погрітися на сонці вирушила у Дубаї. Однак відпочинок знаменитості почався не надто добре – Надя захворіла. Проте погане самопочуття не завадило зірці зробити фото у купальнику просто у ліжку і показати його фанам у Instagram.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, тим часом іноземні зірки також залюбки демонструють свої форми. Так, 52-річна голлівудська акторка Сальма Гайєк поділилася серією знімків у купальнику з відпочинку на березі океану.

Повʼязані теми:

Наступна публікація