Чого першим то Кобзон: Приходько відреагувала на позбавлення співака українських нагород

Чого першим то Кобзон: Приходько відреагувала на позбавлення співака українських нагород

Чого першим то Кобзон: Приходько відреагувала на позбавлення співака українських нагород

Фото: Facebook/Анастасія Приходько

Артистка вважає, що в Україні "вистачає своїх зрадників".

Співачка Анастасія Приходько прокоментувала позбавлення українських нагород співака Йосипа Кобзона.

На сторінці у Facebook артистка зауважила, що у нашій країні вистачає й "своїх зрадників", яких варто було б позбавити почесних звань.

"Все розумію, але дивно - чого першим то Кобзон? У нас тут своїх зрадників вистачає. Давайте спочатку розбиратися з, так би мовити, "нашими" , а потім з тими…" - написала Приходько.

Також виконавиця одразу запропонувала й план дій того, як кого і за що варто позбавити нагород і звань.

"Пропоную: почнемо позбавляти звань тут, тоді і менш їздити будуть! За концерти в РФ та на території Криму позбавляємо права на виступи у своїй державі, зі зняттям всіх нагород! Та виступу на ТВ та радіо! Бо в нас йде війна і ми, українці, не можемо бити поклони в Кремлі ніяк. Співаючи в тому числі!" - наголосила зірка.

Все розумію, але дивно - чого першим то Кабзон??? У нас тут своїх зрадників вистачає. Давайте спочатку розбиратися з так...

Опубликовано Анастасіей Приходько 24 мая 2018 г.

Також ситуацію з Кобзоном лаконічно прокоментувала продюсерка Олена Мозгова. Вона виклала новину про позбавлення російського співака нагород на сторінці у соцмережі, і підписала: "Нарешті!".

Нарешті!

Опубликовано Оленой Мозговой 24 мая 2018 г.

Тим часом й сам Кобзон відреагував на те, що його позбавили українських нагород. Він заявив, що вже давно відрікся від усіх нагород в нашій країні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація