Чоловік Ірини Білик пояснив, чому не хоче весілля із зіркою

Чоловік Ірини Білик пояснив, чому не хоче весілля із зіркою

Чоловік Ірини Білик пояснив, чому не хоче весілля із зіркою

Аслан Ахмадов зізнався, що шлюб із артисткою для нього третій за рахунком.

Російський чоловік співачки Ірини Білик, стиліст, режисер та фототограф Аслан Ахмадов, вперше розповів про стосунки з артисткою, йдеться у "Світському житті".

Як стало відомо, Білик вже два роки заміжня за Ахмадовим і навіть має від нього дитину, яку народила сурогатна мати. Щоправда, шлюб знаменитостей обмежився лише штампом у паспорті, а от із пишним весіллям подружжя не квапиться.

"Для мене це третій шлюб. І всі ці "пишества" вже бували у моєму житті, як бачите, вони мене привели до третього шлюбу. Я думаю, якщо люди люблять одне одного їм зовсім не обов'язково влаштовувати зі своїх романтичних любовних стосунків демонстрацію. У мене в цьому необхідності нема. Якщо у Іри виникне у цьому необхідність я з задоволенням її підтримаю", – пояснив свою позицію Аслан.

Він додав, що підтримує дружину у всіх її бажаннях.

"Приміром, я людина не релігійна. Іра вірить у бога, вона вважає, що дитину треба хрестити. Я щиро це підтримую", - сказав Ахмадов.

Стосовно того, як пара збирається вирішувати питання із спільним проживанням, Ахмадов сказав, що активно над цим розмірковує. Як відомо, Аслан працює і живе в Москві.

"Це, звичайно, велика проблема. Ми самі не розуміли, у що вплутуємося. Малюк росте, і чим більше він стає, тим більше уваги потребує. Хочеться його тискати, цьомати. Ми розглядаємо різні варіанти. Можливо, мені доведеться тут бувати частіше. Не тому що доведеться, а тому що дуже хочеться. Тому що тут моя дитина", - поділився чоловік Білик.

Також Ахмадов розповів, що легко знайшов спільну мову із старшим сином Білик Глібом.

"З Глібом у нас чудові стосунки. Ми товаришуємо, спілкуємося. Я коли був дитиною, не уявляв, що у моїх батьків можуть бут інші якісь союзи. Сучасні діти, вони абсолютно інакше влаштовані. Я розумію, що мене прийняли. Це дуже багато вартує", - поділиася Ахмадов.

Нагадаємо, Ірина Білик відверто розповіла, як коханий освідчився їй. Зірка розсекретила багаторічну історію знайомства зі своїм чоловіком.

Російський чоловік Ірини Білик відверто розповів про складнощі й радощі у родині

Російський чоловік Ірини Білик відверто розповів про складнощі й радощі у родині

Повʼязані теми:

Наступна публікація