Чоловік Катерини Кухар розповів, як і навіщо навмисно заради неї ламав собі руку

Чоловік Катерини Кухар розповів, як і навіщо навмисно заради неї ламав собі руку

Чоловік Катерини Кухар розповів, як і навіщо навмисно заради неї ламав собі руку

Олександр Стоянов згадав про божевільний вчинок заради коханої.

Українські зірки балету Катерина Кухар, яка також є суддею "Танців з зірками", і її чоловік Олександр Стоянов розповіли, з чого почався їхній роман, йдеться у "Світському житті".

Катерина Осадча зустрілася із зірковим подружжям у Бельгії, де вони закінчили своє європейське турне. Там Олександр зізнався, що закохався в Катерину ще тоді, коли вона була одружена.

"Я нічого не міг з собою зробити. Коли любиш - мозок відключається. Чи є чоловік, чи немає - бачу ціль - не бачу перешкод", - сказав артист балету.

Кухар, своєю чергою, додала: "Те, що його почуття були більші, ніж дружні, партнерські, я зрозуміла тоді, коли вже з чоловіком розійшлася, і ми з Олександром через півроку після цього поїхали на гастролі до Іспанії. Це було місто Марбелья, це був пляж після вистави, все було дуже романтично", - згадала прима-балерина.

Стоянов навіть робив божевільні вчинки заради Кухар. Приміром, щоб не поїхати на гастролі і залишитися поруч з Катериною, він навмисне зламав собі руку.

Балерина Катерина Кухар розповіла, як пережила втрату дитини

Балерина Катерина Кухар розповіла, як пережила втрату дитини

Тоді Олександру було років двадцять. Художній керівник Стоянова, всупереч його бажанню, наполягав на тому, щоб він поїхав на гастролі. І артист почав здійснювати свій божевільний задум зі стінки в гримерці.

"Десь хвилин десять я бив по стінці, рука була вже синя і я не міг вже терпіти, але вона не ламалася. Мені друзі порадили занурити руку в окріп, щоб не відчувати болю. Я потримав руку під гарячою водою і знову почав бити об стінку, нічого не сталося. Потім мені порадили обмотати руку в рушник і знову бити об стінку, але вона не зламалася. Приходжу я на репетицію через десять хвилин, роблю два тури в повітрі і з висоти об кут рояля рукою – і все, у мене надрив сухожилля і у шрамчик залишився", - розповів Олександр.

До речі, Катерина і Олександр не узаконювали свої стосунки, вони лише вінчалися в церкві. На питання Осадчої, чи не мріють вони про ще одне весілля – реєстрації шлюбу - Кухар жартівливо відповіла: "Можливо, зробимо якесь гарне свято". І додала, що штамп у паспорті нічого не вирішує у відносинах.

Нагадаємо, Катерина Кухар зі сльозами на очах розповіла про головну трагедію свого життя. Вона назвала причину смерті її першого дитини.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація