Чоловік Ксенії Собчак побив її ймовірного коханця у центрі Москви – ЗМІ

Чоловік Ксенії Собчак побив її ймовірного коханця у центрі Москви – ЗМІ

Чоловік Ксенії Собчак побив її ймовірного коханця у центрі Москви – ЗМІ

Максим Віторган / Фото: instagram.com/mvitorgan

Максиму Віторгану, судячи з усього, набридло спостерігати за романом дружини з іншим.

Чоловік Ксенії Собчак, актор Максим Віторган, певно, вже сильно втомився від того, що його благовірна крутить роман на стороні.

І це питання Віторган захотів вирішити по-чоловічому з імовірним коханцем дружини, режисером Костянтином Богомоловим. Як передає Telegram-канал Mash, минулого вечора, 21 січня актор та режисер побилися.

Інцидент стався біля одного з закладів у центрі Москви. Між Віторганом і Богомоловим спалахнула  суперечка, пізніше вони вийшли на вулицю "поговорити". Після "розмови" режисер повернувся до закладу з закривавленим обличчям. Як з'ясувалося, Віторган розбив Богомолову ніс.

Костянтин Богомолов / Фото: instagram.com/konbog75

Та, судячи з усього, Максим більше хотів налякати ймовірного коханця Собчак, ніж нанести йому шкоду. Оскільки від госпіталізації та допомоги лікарів Костянтин відмовився.

Ксенія Собчак / Фото: instagram.com/xenia_sobchak/

Нагадаємо, що у середині грудня минулого року в пресі з'явилася інформація, що Ксенія Собчак завела собі коханця. Подейкували, що ведуча та політик крутить роман з 43-річним режисером Костянтином Богомоловим. Офіційно коментарів з жодної сторони не було. Єдине, що зробила Ксенія, це попросила допитливих не лізти не у свою справу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація