Чоловік Олени Мозгової прийшов на "Голос країни-9"

Чоловік Олени Мозгової прийшов на "Голос країни-9"

Фото: instagram.com/mozgovaolena

Артист візьме участь у дев'ятому сезоні проекту.

У четвер, 17 січня, у столичному планетарії відбулася презентація дев'ятого сезону вокального шоу "Голос країни".

Як відомо, цього разу суддівські крісла посіли добре знайомі глядачам шоу виконавці Тіна Кароль, Потап і MONATIK, а от четвертим тренером став Дан Балан.

Минулого вечора гостям презентації першими показали найцікавіші кадри дев'ятого сезону проекту. Зокрема, спробувати свої сили прийшла гуцулка з Карпат, яка своїм співом полонила Дана Балана і Потапа. Дівчина ішла до команди Балана.

Окрім того, спробувати свої сили на шоу прийшов і чоловік Олени Мозгової, співак Володимир Ткаченко. Своїм потужним співом він зміг розгорнути до себе усі чотири крісла. MONATIK зізнався, що одразу впізнав голос виконавця і звернувся до нього Вова. Однак артист зауважив, що він тепер розпочинає нове життя під іншим іменем.

Тепер Володимир Ткаченко виступає під ім'ям Dávid Axelrod / Фото: facebook.com/david.axelrod.singer

Відтепер Володимир Ткаченко виступатиме під псевдонімом Dávid Axelrod. До кого у команду, врешті, піде артист, для глядачів лишили інтригою до неділі. Вже 20 січня на каналі "1+1" відбудеться прем'єра  9-го сезону проекту "Голос країни".

Нагадаємо, ще у листопаді 2017-го чоловік Мозгової Володимир Ткаченко заінтригував зміною іміджу і випустив трек у незвичному для себе стилі. Ще декілька років тому Володимир замислився над зміною сценічного образу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація