Чуттєва Тіна Кароль у блискучій сукні надихнула новим кліпом "Иди на жизнь"

Чуттєва Тіна Кароль у блискучій сукні надихнула новим кліпом "Иди на жизнь"

У пісні співачка прагне почути свій внутрішній голос.

Українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно знялася оголеною у самих лише рукавичках, презентувала нову відеороботу.

Артистка зняла кліп на пісню "Иди на жизнь".

Відеокліп співачки наповнений символізмами, які перегукуються зі змістом композиції. Зокрема, у пісні Кароль прагне почути свій внутрішній голос, прислухатися до "дитини, яка є всередині неї".

"Всередині кожного з нас є маленька дитина, голос якої необхідно і важливо чути протягом усього життя. Хто ж пророкує нам долю? Ніхто, доля всередині нас! Ми самі для себе компас та путівник, треба тільки правильно та щиро робити свій вибір по життю", - коментує пісню та кліп Тіна Кароль.

У відео Кароль постала у декількох образах. Зокрема, в епізоді на каліфорнійському узбережжі співачка позувала у білій мереживній сукні із маленькою дівчинкою. Крім того, артистка приміряла ефектну небесну та золоту блискучу сукні.

Знімання кліпу відбулися у Лос-Анджелесі. Режисером стала Polly Pierce, а виконавчим продюсером – Анна Пагава. Фанати оцінили старання команди Тіни Кароль. У коментарях на офіційному YouTube-каналі співачки вони поділилися враженнями від побаченого.

"Така легкість після перегляду", "Скільки ніжності, доброти та мотивації", "У мурашках та сльозах, це неперевершено", – писали захоплені шанувальники.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль розсекретила, чого найбільше боїться в житті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація