Чуттєвий Сергій Бабкін з оголеним торсом закликав дихати повільно у новому кліпі

Чуттєвий Сергій Бабкін з оголеним торсом закликав дихати повільно у новому кліпі

Чуттєвий Сергій Бабкін з оголеним торсом закликав дихати повільно у новому кліпі

Музикант вперше за 2 роки представив сольну відеороботу на пісню "Дихай повільно".

Український співак та тренер "Голосу країни" Сергій Бабкін, який нещодавно посвітив оголеним торсом під час запису альбому, у такому саме вигляді знявся у новому кліпі на пісню "Дихай повільно".

Вперше за 2 роки музикант випустив сольний відеокліп на новий сингл з традиційним для артиста особливим меседжем. Дуже світла пісня провокує появу усмішки на обличчі і просить не квапитись, зупинитись, відчути тишу. 

Знімання кліпу відбувалися наприкінці листопада в одному павільйоні, але були розбиті на кілька локацій, серед яких величезний басейн із водою, спеціально сконструйована хмара та ціле "небо" з ліхтариків.

У відео Бабкін, який постає з оголеним торсом, знаходить баланс між внутрішнім і зовнішнім: за допомогою медитації та деталей, що з’являються поруч.

"Вже дуже близько зимові свята, а в цьому треку є те особливе тепло, ідеальне, щоб закутатись у плед, випити чогось гарячого і насолоджуватись моментом, забувши про метушню. Адже ми, люди, – енергетичні частинки великого вселенського потоку, зупинити який неможливо. Але можна спробувати витягнути себе з нього на 10 хвилин і з боку поспостерігати за тим, що відбувається з нами зараз, "дихати повільно". Про це і відео – помічати те, що знаходиться навколо і бути присутнім у моменті. Тут і зараз", - розповів Сергій.

Нагадаємо, нещодавно Сергій Бабкін у своєму мікроблогу "показав Цоя" та здивував своєю схожістю з легендою російського року.

Також варто зазначити, що наразі триває голосування за тренера "Голосу країни-9", де читачі можуть підтримати свого фаворита.

Повʼязані теми:

Наступна публікація