Чуттєвий виступ фанатки Балана та чвертьфіналісти: як минув другий ефір нокаутів "Голосу країни-10"

Чуттєвий виступ фанатки Балана та чвертьфіналісти: як минув другий ефір нокаутів "Голосу країни-10"

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Согодні за участь у прямих ефірах боролися учасники команди Дана Балана.

Цієї неділі, 29 березня, на каналі "1+1" минув другий епізод етапу "Нокаути" ювілейного сезону "Голосу країни-10", де за участь у фіналі змагалися підопічні Дана Балана.

Після яскравих виступів дев'яти учасників тренер сформував команду із чотирьох найсильніших вокалістів, з якою намагатиметься здобути перемогу у прямих ефірах шоу.

Так, "нокаути" розпочав 22-річний вчитель історії Назар Яцишин, який своїм кришталевим голосом зачарував усіх тренерів.

Для виступу у цьому етапі вокаліст обрав відому композицію гурту Alphaville Forever Young і одраз посів перше крісло у команді Дана Балана.

Слідом за ним на сцені з’явилась зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька, яку Дан Балан "вкрав" у Тіни Кароль на етапі вокальних батлів.

Артистка неабияк зачарувала глядачів та тренерів душевним виконанням колискової пісні Квітки Цісик - "Ой, ходить сон". Дан Балан також оцінив її виступ та посадив її на перший стілець, тим самим посунувши Назара на другий.

Шанувальниця Дракули та найепатажніша учасниця з команди Дана Балана – Крістіна Карабанова виконала на сцені пісню Reamonn – Supergirl. Як зізнався зірковий тренер, ця пісня одна з його найулюбленіших і вже впродовж 11 років у його плейлисті.

Зрештою екстравагантна дівчина сподівання свого тренера виправдала та зайняла третій стілець.

Однак чи не найбільше вразила суддів красуня з Казахмтану Індіра Єдільбаєва, яка неймовірно переспівала хіт Ероса Рамазотті Cose della vita. 

Після її виступу всі тренери одноголосно відзначили, що вона заслуговує лише не перше крісло в команді Дана Балана, яке власне і посіла, тим самим посунувши Дар'ю Петрожиьку, Назара Яцишина та Крістіну Карабанову.

А от виступ студента училища ім Глієра із Китаю Сюй Чуань Юна навпаки дещо розчарував зіркових тренерів. 

Він заспівав на сцені легендарний хіт Вітні Г'юстон – I Have Nothing, але через занепокоєння за своїх рідних через коронавірус, зробив це не досконало і зрештою не потрапив до прямих ефірів.

Наступною учасницею, яка боролася за місце у прямих ефірах, стала вокалістка з дитячим голосом Галина Рудик.

Дівчина на сцені емоційно заспівала пісню Алана Вокера під назвою Alone.

Виступ дівчини оцінили як глядачі так і тренери проєкту. Власне Дан Балан виділив для неї четвертий стілець, відправивши на  так звану лаву запасних Крістіну Карабанову.

Неабияк здивувала своїм виступом і матір двох дітей Тамара Балюк.

Жінка досить чуттєво виконала легендарний хіт Сема Брауна Stop.

Але, на жаль, жінка не змогла посісти один із стільців і не пройшла до прямих ефірів.

А от фанатка Дана Балана Анастасія Балог неабияк приголомшила своїм виступом. 16-річна дівчина виконала на сцені проєкту пісню Лани Дель Рей Summertime Sadness.

Ії ніжне виконання оцінив і Дан Балан. Він рішуче віддав їй перше місце у своїй четвірці, посунувши навіть Індіру Єдільбаєву на другу позицію.

Але не обійшлося і без сюрпризів від Дана Балана. Він неочікувано для глядачів відправив фаворита проєкта Романа Сасанчина на лаву запасних.

Хлопець, який виконав пісню "Зорі запалали" гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ вразив не всіх зіркових тренерів, зокрема і Дана.

Однак оскільки у нокаутах існує "крадіжка", то саме Тіна Кароль врятувала 17-річного вокаліста, який автоматично потрапив до прямих ефірів, але у її команді.

Зрештою до чвертьфіналу "Голосу країни-10" серед підопічних Дана Балана потрапили: Анастасія Балог, Індіра Єдільбаєва, Дар'я Петрожицька та Назар Яцишин, а також Марія Кондратенко із команди MONATIK, яку він "викрав" минулого ефіру.

Зауважимо, вже наступної неділі, 4 квітня, за участь у прямих ефірах поборяться учасники команти Потапа та Насті Каменських.

Нагадаємо, через карантин прямі ефіри найпопулярнішого вокального шоу "Голос країни-10" переносяться та відбудуться без глядачів. Таке рішення ухвалили продюсери шоу.

Водночас повідомляють, що в ефір вийде не два, як планувалося раніше, а чотири випуски етапу "Нокаути", які були відзняті заздалегідь.

Повʼязані теми:

Наступна публікація