Чуттєвий виступ офіцера ЗСУ та дві зібрані команди: як минув шостий ефір "Голосу країни-10"

Чуттєвий виступ офіцера ЗСУ та дві зібрані команди: як минув шостий ефір "Голосу країни-10"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

ПТП з NK першими закрили свою команду.

Цієї неділі, 23 лютого, на каналі "1+1" відгримів шостий ефір "Голосу країни-10".

Учасники продовжували вражати сильними голосами та незвичними тембрами. Ефір був драматичним та напруженим, адже вільних місць у командах тренерів майже не залишилось. Більше того, двоє тренерів зібрали свої команди.

Так, першою на сцену головного вокального шоу вийшла 21-річна Тетяна Нечай. Дівчина приїхала зі Львова, аби надихнути свого тата реалізувати давню мрію – повернутися на сцену. Батько Тетяни – оперний співак, який після народження доньки був змушений змінити професію, щоб забезпечувати родину. Зараз він працює далекобійником та не полишає надії одного разу показати себе публіці й вийти знову заспівати для широкої аудиторії. На сліпих прослуховуваннях Тетяна виконала легендарний хіт Dancing queen гурту ABBA.

Своїм виконанням дівчині вдалося розвернути до себе крісла Тіни Кароль та ПТП з NK. Боротьбу у шоу Тетяна продовжить у команді Потапа і Насті.

Також на глядачів та тренерів чекав емоційний виступ 26-річного офіцера Збройних Сил України – Василя Процюка. Військовослужбовець на "сліпих прослуховуваннях" виконав пісню Сергія Бабкіна "Пробач". Хлопець – самородок, ніколи професійно не займався вокалом.

"Співати я ніде не навчався, усе почалося з університету. А вже у частині, де я зараз несу службу, на одному зі свят мої товариші почули, як я співаю. Вони були дуже здивовані", – поділився офіцер.

У перші секунди чуттєвий спів Василя підкорив Тіну Кароль. Саме до її команди виконавець і мріяв потрапити. Глядачі у залі невтомно скандували: "Молодець".

"Супер заспівано. Я скажу чесно, ви так інтонаційно та душею чисто співали. Усі приходять на конкурс, намагаються взяти високі ноти, накричати, а ви один з небагатьох, хто зробив це музично. Можна закохатися у хлопця в формі. У мене також є форма", – прокоментувала виступ Василя Процюка Тіна Кароль.

Також однією з перших на сцену співочого шоу вийшла 19-річна Олеся Лейченко, яка приїхала до Києва з міста Дніпро. Учасниця шоу спантеличила суддів схожістю голосу із солісткою The Hardkiss Юлією Саніною. Більше того, Олеся виконала пісню гурту, яка називається "Сонце". Вокал Олесі розвернув до себе Потапа з Настею, Тіну Кароль та MONATIK. У результаті Олеся обрала своїм тренером зіркове подружжя Потапа та Насті Каменських. Так, ПТП та NK першими зібрали свою команду.

Своїм виступом також запам'яталася учасниця першого сезону проєкту, 31-річна Ірина Повзун. За словами дівчини, після участі у проєкті її почали називати протеже зіркового наставника Олександра Пономарьова та писати багато негативних повідомлень. І через це виконавиця опустила руки. Втім, Ірина зібралася та вирішила ще раз випробувати свої сили у ювілейному сезоні.

Для сліпих прослуховувань дівчина обрала хіт Арети Франклін Think, але цього разу дівчині не вдалося розвернути жодне тренерське крісло.

Одним із найяскравіших учасників сліпих прослуховувань став 33-річний Володимир Мітєв. На сцену головної битви епохи учасник вийшов в образі дрег-королеви – це перевтілення чоловіка у супергротескний жіночий образ. На сліпих прослуховуваннях гротескна співачка Влада Штерн виконала арію із опери "Кармен". Втім, ніхто із тренерів не розвернув своє крісло.

Здивувала незвичайним виступом Уляна Горбачевська - виконавиця та дослідниця українських автентичних пісень. Учасниця прагне, аби сучасні діти любили і розуміли старовинні пісні. Уляна спробувала свої сили, виконавши пісню "Долє".

Боротьбу у шоу Уляна Горбачевська продовжить у команді Тіни Кароль.

У новому випуску проєкту "Голос країни-10" на сцені "сліпих прослуховувань" заспівала Олександра Горупа з Мінська. Дівчина рано вийшла заміж та стала жертвою домашнього насильства. Втім, дівчина знайшла в собі сили піти від горе-чоловіка та розпочати нове життя. На сцені Олександра виконала зворушливу пісню Tony Braxton – Unbreak my heart.

Випробував свої сили у вокальному шоу і Роман Клюба. Хлопець за освітою юрист, але він впевнений, що його справжнє покликання - музика. Роман прийшов на шоу, аби довести батькам, що його місце на вокальній сцені. На сцені "Голосу" виконавець заспівав трек Еда Ширана Make it rain.

Своїм голосом Роману вдалося розвернути усі чотири крісла. Втім, хлопець обрав команду Тіни Кароль.

Останньою на сцену вокального проєкту вийшла 27-річна харків’янка Мєлєн Пасса. Дівчина має свій гурт MELEN PASSA Band, втім, мріє про сольну кар’єру. Учасниця "сліпих прослуховувань" виконала популярний трек Sing It Back гурту Moloko та закрила команду MONATIK.

Хто наступним пройде до проєкту, телеглядачі каналу "1+1" дізнаються наступної неділі, 1 березня, о 21:00.

Повʼязані теми:

Наступна публікація