Циганський барон та зірка "Євробачення" заспівали на "Голосі країни-9"

Циганський барон та зірка "Євробачення" заспівали на "Голосі країни-9"

Циганський барон та зірка "Євробачення" заспівали на "Голосі країни-9"

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

На каналі "1+1" вийшов шостий випуск вокального проекту.

24 лютого глядачі каналу "1+1" побачили шостий випуск вокального проекту "Голос країни-9", який став передостаннім раундом вибору наосліп.

Так, під час "сліпих прослуховувань" повністю свої команди сформували двоє тренерів – Тіна Кароль та MONATIK.

До команди Тіни потрапили 24-річний вчитель музики у сільській школі Богдан Богословець, а також 18-річна Вікторія Боцвіна, яка на проект приїхала з Казахстану. Команду ж MONATIK поповнив годинникар Андрій Карпов з Одеси, голос якого дуже схожий на американського співака Джастіна Тімберлейка.

Також свої сили на вокальному шоу вирішив перевірити 53-річний циганський барон Микола Запорожан з Могильов-Подольського. Чоловік має певні проблеми з зором. На проект він прийшов, аби подякувати дружині за те, що вона його кохає таким, який він є. Для дружини він виконав композицію Брайана Адамса I do it for you.

За перемогою на проект прийшов й зірка конкурсу "Євробачення" Паша Парфеній з Молдови. Артист представляв свою країну на міжнародній арені 2012 року і тоді посів 11 місце.

На проект він прийшов з піснею Майкла Джексона You are not alone. На жаль жоден з тренерів не розгорнув крісла до співака, оскільки у них дуже мало місць лишилося у командах.

Зауважимо, що якщо Тіна Кароль та MONATIK сформували команди, то в командах Дана Балана та Потапа лишилися місця.

Сьогодні Потап взяв до себе чотирьох учасників – Миколу Запорожана, Аделіну Шевченко, Катерину Гудим та Катерину Гулюк. У його команді лишилося одне місце.

До Дана Балана потрапили троє вокалістів – Ангеліна Василевська, Енрікеш Жоао Пресіндо та Герман Романченко. У команді тренера лишилося два місця.

Повʼязані теми:

Наступна публікація