Ціновий рекорд: квитки на концерт Стінга у Києві коштують до 10 тисяч гривень

Ціновий рекорд: квитки на концерт Стінга у Києві коштують до 10 тисяч гривень

Фото: Getty Images

І їх вартість не дає покупцям особливих привілеїв.

До української столиці приїжджає англійський співак Стінг. Квитки на його концерт у Палаці спорту побили ціновий рекорд, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Найдешевший квиток коштував 1790 гривень іще півроку тому, а нині ціни стартують від 2500 гривень. Напередодні вже почали складати сцену, де Стінг виступить із регі виконавцем Шегі. Як можуть співіснувати ліричні пісні з растаманськими – публіка зможе побачити за немалі гроші. Найкращі місця коштуватимуть 9900 гривень.

Квитки на концерт Стінга у Києві побили ціновий рекорд

Квитки на концерт Стінга у Києві побили ціновий рекорд

Попри ціну в три зарплатні мінімуми, ближче роздивитися співака зможуть лише ті, хто придбали найдешевші квитки. Усіх інших розсадили обабіч спеціально, аби музиканти бачили публіку, котра дійсно насолоджується їх музикою. Стінг до України приїздить уже вчетверте, минулого разу співав із сином. Нині гримерку забажав облаштувати темним кольором – для медитації.

Із собою британець везе дві фури звуку – це унікальна звукова система, якій немає в аналогів в Україні. Супроводжують Стінга шеф-кухар і тітонька Чарлі, котра завжди купує на ринках місцеві продукти. Тому існує імовірність, що легендарний співак скуштує справжнє українське сало.

Кореспондент ТСН Наталія Гончарова

Повʼязані теми:

Наступна публікація