Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
"Цукати і коньяк": Ольга Сумська розсекретила рецепт своєї куті

Акторка розповіла про секретні інгредієнти святкової страви.

Народна артистка України Ольга Сумська, яка невдовзі вдруге стане бабусею, розсекретила рецепт своєї куті.

У фотоблогу зірка розмістила яскраві родинні знімки. На світлинах Сумська у жовтій оксамитовій вишитій сукні позувала із донечкою та чоловіком. У руках знаменитість тримала кутю. Більше того, акторка детально розписала господинькам, як готує головну страву Святвечора.

Ольга Сумська_2
instagram.com/olgasumska

"Варимо спеціальний швидкого варіння сорт пшениці до готовності, окремо запарюємо сухофрукти, цей навар зберігаємо, його потім додамо до куті! Також окремо запарюємо грецькі горіхи, аби з них вийшла гіркота. Далі беремо мак, заливаємо водою, додаємо декілька ложок цукру і варимо 15 хвилин на малому вогні. Потім перетираємо у макітрі, або мелемо на м’ясорубці. Зварену пшеницю змішуємо з подрібненими сухофруктами і перетертим маком! Зараз якраз час меду! Його додаємо за смаком", – розповіла Сумська.

Ольга Сумська_1
instagram.com/olgasumska

Втім, зірка зізналася, що неперевершеного смаку різдвяній страві додають секретні інгредієнти.

"Отже, все наче є, але чогось не вистачає! Секретні інгредієнти: трохи цукатів та ложку коньяку для аромату. Таку кутю можна їсти тричі на день увесь тиждень. Потім, звісно, не влазиш в жодні штани, але яке задоволення!" – поділилася народна артистка.

Нагадаємо, нещодавно Ольга Сумська замилувала фанів архівними дитячими фото.

Залиште свій коментар

Вибір редакції