Цукерберг піде у декретну відпустку через народження другої доньки

Цукерберг піде у декретну відпустку через народження другої доньки

Фото: Reuters

Керівник найбільшої соцмережі світу хоче провести з дитиною перші дні її житя.

Засновник і керівник Facebook Марк Цукерберг піде у декретну відпустку через народження другої доньки.

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

Цукерберг нагадав, що коли народилася його перша донька Макс, він також взяв відпустку на два місяці. "Я завжди буду вдячний, що я зміг витратити так багато часу з нею в перші місяці її життя", - написав засновник Facebook.

Марк Цукерберг повідомив про майбутнє поповнення в родині

Марк Цукерберг повідомив про майбутнє поповнення в родині

"Наша нова донька народиться найближчим часом, і я планую взяти ще два місяці відпустки з батьківства. Цього разу я збираюся скористатися перевагами Facebook, щоб взяти відпустку по частинах. Я візьму місяць, щоб бути з Прісцилою і дівчатами на початку, а потім ми проведемо цілий грудень разом", - написав Марк.

Цукерберг зазначив, що у Facebook співробітникам обох статей пропонують брати декретні відпустки тривалістю чотири місяці. За його словами, дослідження показують, що коли батьки, які працюють, беруть час для того, щоб побути з їхніми новонародженими дітьми, то це добре для усієї родини.

"І я впевнений, що офіс все одно буде стояти, коли повернусь", - зазначив Цукерберг.

When Max was born, I took two months of paternity leave. I will always be grateful I could spend so much time with her...

Опубліковано Mark Zuckerberg 18 серпня 2017 р.

Цукерберг одружився зі своєю давньою подругою Чан 19 травня 2012 року. Молоді люди познайомилися в Гарварді. Марк навчався на факультеті психології, а Прісцилла — на медичному. Сімейна пара кілька років намагалася завести дитину, але Чан перенесла три викидня.

2 грудня 2015-го у подружжя народилася дочка, яку назвали Макс. Батьки адресували їй листа, в якому описали, яким би вони хотіли бачити світ, в якому дитина буде рости.

Повʼязані теми:

Наступна публікація