Данилко переконаний, що ситуацію з "Євробаченням" спровокували самі ж організатори

Данилко переконаний, що ситуацію з "Євробаченням" спровокували самі ж організатори

Фото: УНІАН

Журі та експерти радять, крім жорстких правил відбору учасників, додати їм фінансову допомогу від держави.

В тому, що Україна цього року не представить свою пісню на Євробаченні-2019 в Ізраїлі, винне недопрацювання організаторів, переконує Андрій Данилка. Про це він розповів журналістам ТСН.19.30.

«Все пішло не так, бо це було  недопрацювання самих організаторів. Я не хочу, щоб це повторювалось», - каже артист.  

Член журі Андрій Данилко і музичний критик Ігор Панасов звинувачують у всьому  організаторів через те, що учасники не знали контракту йдучи на конкурс. «Я думаю жоден з 16 учасників не мав поняття про те, що він повинен відповідати якимось правилам, мати чітку громадянську позицію», - каже Панасов.

Данилко додає, учасники не готові справлятися з критикою соцмереж і політичним тиском. Сам Андрій через це, каже, проходив. «Я не очікував такого негативу, це був перший скандал на всю галактику. Але коли вже друге місце - мене цілують в усі місця, дають звання, але до цього, що зі мною творили. Ну, вас спалювали на Майдані?», - пригадує Данилко.

Від такого негативу, важко і зіркам і журі і людям, що голосують, тож у кожного учасника була причина відмовитися.

Журі та експерти радять, крім жорстких правил відбору учасників, додати їм фінансову допомогу від держави. Бо ціна подорожі на Євробачення становить сотні тисяч доларів і більшість претендентів не може собі цього дозволити.

«Якщо вже доведеться, звичайно це гумор, я дістану свої обладунки, нашу зірку і поїду рятувати ситуацію. Звичайно жарт», - сміється Данилко.

Щось пішло не так: організаторів нацвідбору "Євробачення" звинувачують у недопрацюванні

Щось пішло не так: організаторів нацвідбору "Євробачення" звинувачують у недопрацюванні

Повʼязані теми:

Наступна публікація