Данилко про свої президентські амбіції: Я нічого в цьому страшного не бачу

Данилко про свої президентські амбіції: Я нічого в цьому страшного не бачу

Данилко про свої президентські амбіції: Я нічого в цьому страшного не бачу

Фото: stb.ua

Артист також прокоментував розповсюджену інформацію про відхід Вєрки Сердючки зі сцени.

Український артист Андрій Данилко, у якого спростували відхід Вєрки Сердючки зі сцени, особисто прокоментував ці чутки.

За словами Данилка, він не збирається йти зі сцени, а лише планує зробити прощальний тур за участю Сердючки та своїх підопічних Mountain Breeze.

"Так, я бачив цей срач, мовляв, у нас останній концерт в Одесі і ми завершуємо свою кар'єру. Ми не завершуємо, а просто робимо прощальний тур за участю Сердючки і гурту Mountain Breeze. Дякуємо, бо мені вже важко працювати. Хочеться робити ті речі, які хочеться, допомагати хлопцям ...", - сказав артист, пише "КП" в Україні".

Андрій зізнався, що за 25 років творчої діяльності він мріє просто "походити у капцях". Проте не відкидає можливості, що після прощального туру зробить тур "Я повертаюся".

"За такої реакції людей, може, після туру "Я йду" зробити стик "Я повертаюсь"? Це як у гурту Scorpions. Вони вийшли на пенсію, а потім такі збори пішли, що вирішили продовжити кар'єру. Нещодавно мені телефонували з BBC. Запитують: "Андрію, а що ви будете робити, коли закінчиться кар'єра?" Я кажу: "Господи, ви думаєте, що мені треба щось робити?" За 25 років мені хочеться просто походити в капцях", - поділився Данилко.

Окрім того, артист розповів й про те, чи хотів би стати президентом України. Данилко зізнався, що нічого страшного не бачить у тому, щоб бути третім після Вакарчука та Зеленського.

"Я нічого в цьому страшного не бачу, якщо я буду третім. Бог любить трійцю. Було б добре. Ну, давайте я подумаю. Мене якось запитали, якби серед кандидатів не було Володі і Славіка, напевно, це було б нерозумно, а так... "Але ви ж не професіонал, мову не знаєте" - кажуть. Я мову знаю, у мене немає досвіду спілкування. А вам з професіоналом краще жити стало? Ну а толку, що він "вільно розмовляє українською". У вас вже метро по 8 гривень!" - відповів Андрій.

Нагадаємо, минулої п’ятниці Вєрка Сердючка запалила з концертом в Одесі після чуток про відхід зі сцени. Артистка довела, що на пенсію поки й не думає збиратися.

Наступна публікація