День піжам: Шоптенко, Падалко та Вітвіцька показалися у костюмах для сну

День піжам: Шоптенко, Падалко та Вітвіцька показалися у костюмах для сну

День піжам: Шоптенко, Падалко та Вітвіцька показалися у костюмах для сну

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Зірки долучилися до всеукраїнського флешмобу.

Сьогодні, 19 листопада, вперше відзначається всеукраїнський День піжам, спрямований підтримати дітей, що проходять тривале лікування, та їхні сімей.

Головною метою такої благодійної ініціативи є поліпшення здоров'я і благополуччя дітей.

Так, до Дня піжам приєдналося і чимало українських зірок, охочих допомогти у створенні Сімейних Кімнат Рональда МакДональда в українських лікарнях, завдяки яким батьки зможуть бути поруч зі своїми хворими дітьми під час проходження лікування. 

Українські селебрітіс, підтримавши ініціативу, опублікували знімки у піжамах, 

Соломія Вітвіцька

Фото: instagram.com/solomiyavitvitska

"Люблю піжами і залюбки долучаюсь до Дня Піжам!", - підписала фото ведуча "ТСН".

Олена Шоптенко

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

"Є у нас з сином чудодійні ліки від усіх хвороб. Зуби, соплі, температура, животик або просто хочеться вночі влаштувати мамі вечірку - все це лікує наше з ним чудотворне #руканапопе ⠀⠀
Рука на попі - ексклюзивний засіб, який знає кожна мама і яке особливо важливо, коли дитина хворіє. Тому коли мені запропонували підтримати Всеукраїнську благодійну акцію #ДеньПіжам від фундації Будинок Рональда Макдональда, я погодилася, не роздумуючи", - зауважила під знімком хореографиня.

Марічка Падалко⠀

Фото: instagram.com/marichkapadalko

"Друзі, якщо Ви цьогоріч купували "долоньки" в МакДональдсі, то знайте, що за Вашої підтримки у лікарнях Сум та Харкова відкриваються дві сімейні кімнати, аби батьки тяжкохворих дітей мали людські умови, щоб бути поруч з їхніми дітьми в складний період, а не ночувати на стільцях чи підлогах", - написала у дописі під фото ведуча "ТСН. Ранок".

Наталка Карпа

Фото: instagram.com/natalkakarpa

"Сьогодні, 19 листопада, вперше відбудеться Всеукраїнський день піжам. Підтримай такий важливий та потрібний всеукраїнський флешмоб", - зазначила під фото вагітна співачка.

Лілія Ребрик 

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Наша Дика сімейка із задоволенням погодилися підтримати День піжам. По-перше, це така благодійна акція, в якій може взяти участь кожен. По-друге, це привід зібратися усією родиною отак просто, як удома. І для моєї сім’ї це ще й історичний день, бо чоловік уперше одягнув піжаму", - зізналася під сімейним фото ведуча.

Анна Завальська

Фото: instagram.com/anna_zavalskaya

"Доброго всім ранку, попри небажання вибиратися з ліжка ... Є хороша новина: якщо саме сьогодні, 19 листопада, вдягти піжаму, то можна автоматично зробити комусь тепло і добре", - зауважила учасниця дуету "Алібі".

Анатолій Анатоліч 

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Сьогодні вперше проходить Всеукраїнський день піжам. Акція покликана допомогти благодійній Фундація Дім Рональда МакДональда у створенні та утриманні Сімейних кімнат у лікарнях, де маленькі пацієнти можуть бути поруч зі своїми батьками. Запрошую всіх долучитися!", - закликав шоумен.

Дмитро Шуров (Pianoboy)

Фото: instagram.com/dmitry_shurov

"Одна ведмежа парочка підтримала День піжам", - підписав фото з дружиною музикант.

ONUKA

Фото: instagram.com/onukaofficial

"Разом із Піфом долучаємось до Дня Піжам, який проходить в Україні вперше. Мета — зібрати кошти на відкриття Сімейних Кімнат у лікарнях України. А ще просто привернути увагу до важливості бути поруч з тими, кого ви цінуєте та любите", - зауважила під знімком з собакою співачка.

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація