Ді Капріо та Вінслет врятували життя онкохворої жінки

Ді Капріо та Вінслет врятували життя онкохворої жінки

Фото: Getty Images

Для порятунку голлівудські зірки виставили на аукціон три вечері у своїй компанії.

Оскароносні зірки Леонардо Ді Капріо та Кейт Вінслет допомогли зібрати кошти на лікування онкохворій жінці, йдеться у "Сніданку 1+1".

Як повідомляє британське видання Daily Mail, голлівудські актори допомогли молодій мамі Джеммі Наталл вилікуватися від раку.

Так, Кейт Вінслет випадково знайшла фонд GoFundMe, який створила Наталл. Знаменитість зв’язалася із онкохворою та запропонувала їй свою допомогу.

Пізніше Вінслет долучила свого відомого друга та колегу Леонардо Ді Капріо. Разом вони виставили на аукціон "Три ночі із Джеком та Роуз", тобто три вечері із собою в ресторані.

Таким чином, Кейт та Лео зібрали майже півтора мільйона доларів, половину з якого віддали на лікування Джемми і врятували її. Зараз молода матуся здорова і не має жодних ознак раку.

Кейт Вінслет та Леонардо Ді Капріо допомогли молодій мамі вилікуватися від раку

Кейт Вінслет та Леонардо Ді Капріо допомогли молодій мамі вилікуватися від раку

Зауважимо, що 29-річна Джемма Наталл дізналася, що хворіє раком яєчників під час вагітності. Жінка відклала лікування через страх заподіяти лиха ненародженому малюку, і як результат рак розповсюдився на сусідні органи. Одразу після пологів лікарі озвучили Джемі вирок – їй залишилося жити не більше півроку.

Єдиним шансом на життя була імунотерапія у німецькій клініці, але грошей не вистачало. Лікування у ній коштувало більше 400 тисяч доларів. Тому жінка створила фонд GoFundMe, за допомогою якого планувала зібрати необхідні кошти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація