Ді Капріо зіграє маніяка Біллі Міллігана з синдромом множинної особистості

Ді Капріо зіграє маніяка Біллі Міллігана з синдромом множинної особистості

Фото: Associated Press

Дата початку знімань поки не повідомляється.

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо, у якого відібрали подарований "Оскар", зіграє у новому фільмі Біллі Міллігана, який страждає на синдром множинної особистості.

Фільм отримає назву "Переповнена кімната" (The Crowded Room) і стане екранізацією книжки Деніела Кіза "Таємнича історія Біллі Міллігана" (1981).

До цього оскароносний актор близько двох десятиліть розмірковував про можливість зіграти в кіно цю людину, повідомляє The Hollywood Reporter.

Фото: Getty Images

Виробництвом картини займеться компанія Ді Капріо Appian Way.

Зазначимо, що Біллі Мілліган - реальна людина. Наприкінці 1970-х років його звинуватили у скоєнні низки пограбувань, викраденні і трьох зґвалтуваннях.

Він був виправданий і направлений на лікування після того, як адвокати довели, що злочини скоювали інші його особистості.

Дата початку знімань поки невідома. А тим часом Ді Капріо разом із Бредом Піттом знімається у фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді".

Нагадаємо, раніше стало відомо про новий фільм, в якому зіграє Анджеліна Джолі. Зірка вирішила повернутися до акторської роботи з командою трилера "Тим, хто бажає моєї смерті".

Наступна публікація